Αθλητισμός

Ντελόπουλος: Θέλω να προσφέρω στη Νίκη

Την πρόθεσή του να βοηθήσει τη Νίκη, εφόσον αυτό του ζητηθεί, εξέφρασε ο Ζήσης Ντελόπουλος σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Τόνισε ότι δεν επιθυμεί να βγει μπροστά από την τωρινή διοίκηση, για την οποία μίλησε με θερμά λόγια, αλλά να συνδράμει στη φετινή προσπάθεια.

Στην εκπομπή Clasico του Βόλος 98,6 μίλησε ο Ζήσης Ντελόπουλος, με τον γνωστό παράγοντα να εκφράζει την επιθυμία να συνδράμει στη φετινή προσπάθεια της Νίκης, με την προϋπόθεση φυσικά αυτό να του το ζητήσει η διοίκηση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Υπηρέτησα τη Νίκη το 2013-14. Εκείνη η ομάδα έγραψε ιστορία, αφού βγήκε στην Α’ Εθνική. Ήταν μία προσπάθεια αρκετών ατόμων που δικαιώθηκε γιατί τίποτα δεν γίνεται όταν κυριαρχεί το one man show. Κανείς δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μόνος του.

Αυτό βλέπω και θαυμάζω στην τωρινή Νίκη είναι ότι υπάρχει νοικοκυριό. Διοίκηση, προπονητής και ο υπέροχος κόσμος της Νίκης που την ακολουθεί. Απλά χρειάζεται υπομονή γιατί οι ομάδες δεν χτίζονται σε ένα χρόνο. Πάντα πρέπει να υπάρχει πλάνο από τρία έως πέντε έτη και τότε κάνεις το ταμείο. Γι’ αυτό και οι παράγοντες πρέπει να λένε αλήθεια στον κόσμο σχετικά με τους στόχους της ομάδας. Στην Ελλάδα κυνηγάμε τον πρωταθλητισμό πάντα, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στα εκάστοτε δεδομένα.

Πέρυσι η Νίκη ήταν αρκετά δυνατή και σίγουρα μπορούσε να τερματίσει ψηλότερα.  Φέτος θεωρώ ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω διότι έχει πολύ καλή ομάδα. Τα παιδιά κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αυτό που της λείπει είναι το δικό της αθλητικό κέντρο, ενώ πρέπει να έχει και μόνιμη έδρα. Πέρυσι ταλαιπωρήθηκε, μια στο Πανθεσσαλικό και μία στη Νεάπολη.

Αν πραγματικά δω ολοκληρωμένο το πλάνο και το μπάτζετ που έχουν και με αφορμή την εμπλοκή της οικογένειας Ξάνθη με την οποία η δική μου οικογένεια έχει στενούς δεσμούς, εφόσον μου ζητηθεί κάτι επισήμως τότε θα ήθελα να προσφέρω. Ωστόσο, δεν υποσκάπτουμε κάποιο έργο, ούτε θα βγούμε μπροστά από κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα ζωντανό όνειρο. Μόνο να στηρίξουμε θέλουμε διότι η ομάδα έχει διοίκηση που είναι πολύ καλή.  Θα κάνω μια συζήτηση με την τωρινή διοίκηση και αν ζητηθεί βοήθεια μπορούμε να συνδράμουμε. Δεν αποκλείω τίποτα..».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το