Τοπικά

Νταής στο Πήλιο έδερνε αλύπητα τη σύζυγό του – Χθες δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο…

Κατηγορούνταν πως είχε χτυπήσει την πρώην σύντροφό του σοβαρά, στο κεφάλι, στον θώρακα και στο πόδι και χθες το τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο χρόνων, μετατρέψιμη προς 10 ευρώ ημερησίως.

Κατηγορούμενος ήταν ένας 42χρονος από το Πήλιο, που στις 29 Μαρτίου του 2019 φέρεται να είχε χτυπήσει την πρώην σύντροφό του 40 χρόνων, προκαλώντας της κάκωση κεφαλής, ημιθωράκιου και μηριαίου, σύμφωνα με το κατηγορητήριο. Η ποινή του επιβλήθηκε ερήμην, ενώ η παθούσα ανέφερε καταθέτοντας στο δικαστήριο, ότι ο πρώην σύντροφός της την είχε χτυπήσει και στο παρελθόν πολλές φορές. Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Εξάλλου το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έκρινε ένοχο χθες έναν 44χρονο από τον Αλμυρό, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση. Του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 13 μηνών, με τριετή αναστολή και δυνατότητα έφεσης. Κατηγορούνταν ότι στις 11 Οκτωβρίου του 2019 είχε χτυπήσει στο κεφάλι και είχε εξυβρίσει την πρώην σύζυγό του 34 χρόνων, η οποία μάλιστα μετά την επίθεση είχε προσέλθει για την παροχή πρώτων βοηθειών στο Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν την χτύπησε, ενώ αρνήθηκε όσα του αποδόθηκαν. Από την πλευρά της η φερόμενη ως παθούσα υποστήριξε στην κατάθεσή της, ότι την είχε χτυπήσει στο κεφάλι, την είχε εξυβρίσει και την είχε σύρει από τα μαλλιά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το