Ελλάδα

Novartis: Για 6 ώρες κατέθετε ο Σαμαράς και μίλησε για «άθλια σκευωρία»

Επί 6 ώρες κατέθετε στην ανακρίτρια του δικαστικού συμβουλίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μετά την κλήση του σε κατάθεση για την υπόθεση της Novartis. Υπενθυμίζεται ότι έχει ασκηθεί από την Βουλή ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Σαμαράς είναι το τρίτο πολιτικό πρόσωπο, κατά σειρά, που καταθέτει μετά τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Ανδρέα Λοβέρδο . Κατά την έξοδό του από το δικαστικό Μέγαρο του Αρείου Πάγου, ο κ. Σαμαράς, δήλωσε: «Είναι εθνικό καθήκον να αναδειχθεί η αλήθεια σε αυτήν τη άθλια σκευωρία. Η δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, έχει πλέον το λόγο. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες καλά Χριστούγεννα με υγεία πάνω από όλα, αλληλεγγύη και αγάπη. Χρόνια πολλά σε όλους».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν κατέθεσε στοιχεία, καθώς κατά την είσοδό του στον Άρειο Πάγο κρατούσε ένα φάκελο, απάντησε: «Κατέθεσα όσα στοιχεία είχα και είπα ό,τι ήξερα ακριβώς για την υπόθεση».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το