Τοπικά

Νότιο Πήλιο : Ελεύθερος με όρους ο νεαρός με τα δενδρύλλια κάνναβης

 

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή την περασμένη εβδομάδα ο 22χρονος ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι στο Νότιο Πήλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον ανακριτή και μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσίας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, από τους αστυνομικούς διενεργήθηκε έρευνα σε αποθήκη του νεαρού στο εσωτερικό της οποίας είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία πλήρη εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης που αποτελούνταν από -1- λυχνία φωτισμού με χρονοδιακόπτη, -1- φορητό κλιματιστικό, -1- αναλογικό θερμόμετρο, -1- ανεμιστήρα και -1- πλαστικό βαρέλι νερού με λάστιχο ποτίσματος και χρονοδιακόπτη.

Στον χώρο είχαν βρεθεί -18- καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -25- εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ είχε κατασχεθεί και ο προαναφερόμενος εξοπλισμός της υδροπονικής καλλιέργειας.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το