Παραπολιτικά

Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες… κατ’ επάγγελμα

Με τεράστια καθυστέρηση, για την οποία κατηγορήθηκε και στο υπουργείο Οικονομικών, η Εφορία απέστειλε την περασμένη Πέμπτη το πρόστιμο ύψους περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ στον Αχ. Μπέο. Το ΣΔΟΕ στο τέλος του 2013 είχε ανακαλύψει σε τραπεζικό λογαριασμό της κόρης του Αχιλλέα Μπέου, Ευτυχίας, το ποσό του 1 εκ. ευρώ, το οποίο δεν μπορούσε να δικαιολογήσει από τα εισοδήματα που είχε δηλώσει στην Εφορία. Στο βούλευμα που έχει εκδοθεί αναφέρεται ότι σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου του Νικολάου ασκήθηκε ποινική δίωξη εκτός των άλλων, για την αξιόποινη πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια κατ’ εξακολούθηση εντός των πλαισίων εγκληματικής οργάνωσης, η οποία έχει χωριστεί από τη δίκη που ξεκινάει στις 31 Οκτωβρίου.
Έγινε και η διασταύρωση των στοιχείων πόθεν έσχες, το οποίο κατέθεσε όταν έγινε δήμαρχος. Εκεί μας ενημέρωσε επίσημα ο Μπέος και μέσω της Διαύγειας ότι ως επιχειρηματίας είχε εισπράξει για το 2012, μόλις 3.900 ευρώ. Ούτε ο Καλογρίτσας, τέτοια ένδεια. Έκτοτε δεν «ανέβασε» πόθεν έσχες στη Διαύγεια και μεγάλες απορίες έχουμε για το πώς επιβιώνει αυτός ο άσπιλος άνθρωπος που κυνηγά τη «σαπίλα» και τη «βρωμιά» μαζί και όλα τα «κοπρόσκυλα και τους απατεώνες, τους βρωμιάρηδες» που κατέστρεψαν τη χώρα και τον Βόλο ολόκληρο. Αυτός ο αυτοχρηζόμενος ως προστάτης της πόλης, κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Αδυνατούμε να το πιστέψουμε!

Share

Πρόσφατα άρθρα

Εισφορές

Υπεγράφη η υπουργική απόφαση με την οποία προσαυξάνονται κατά 3,46% οι ασφαλιστικές εισφορές αγροτών και…

18 Ιανουαρίου 2024

Αυξημένες

Αλλαγές στα ποσά που πρέπει να καταβάλουν για τις ασφαλιστικές εισφορές προβλέπεται από την 1η…

18 Ιανουαρίου 2024

Αντιδράσεις

Η κυβέρνηση δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τις κινητοποιήσεις των αγροτών, αλλά και των φοιτητών…

18 Ιανουαρίου 2024

Ηθικό

Το μασάζ της κυβέρνησης προς τους βουλευτές για να πουν το «ναι» στον γάμο των…

18 Ιανουαρίου 2024

Greek Mafia: Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης – Πώς τους εντόπισαν

Ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία για την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας…

18 Ιανουαρίου 2024

Συνελήφθη αρχιφύλακας του ΑΤ Ακρόπολης για υπεξαίρεση υπηρεσιακών όπλων

Ένας αρχιφύλακας στο Αστυνομικό Τμήμα της Ακρόπολης συνελήφθη για παράβαση καθήκοντος, υπεξαίρεση κατ΄εξακολούθηση και παράβαση…

18 Ιανουαρίου 2024