Τοπικά

ΝΟΔΕ: Τεχνάσματα του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για διαχειριστεί επικοινωνιακά το θέμα του στρατοπέδου

“O Υπουργός Εθνικής Άμυνας αδειάζει όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες της Μαγνησίας και για μία ακόμα φορά τους εκθέτει στην τοπική κοινή γνώμη” αναφέρει σε ανακοίνωσή του η ΝΟΔΕ Μαγνησίας μετά τις δηλώσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη για την μετακίνηση της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο.
Η ΝΟΔΕ Μαγνησίας επισημαίνει πως ο Υπουργός Άμυνας δεν ανέφερε τίποτα για ισοδύναμο, ενώ κάνει λόγο για τεχνάσματα από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό να διαχειριστεί επικοινωνιακά την υπόθεση της μετακίνησης.
Στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας αναφέρει:

«Η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας υποστήριξε ότι η απόφαση αναστολής της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο, οφείλεται σε δική της επιστολή προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας! Με τις δηλώσεις του ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αποστολάκης αδειάζει όλους τους κυβερνητικούς παράγοντες της Μαγνησίας και για μία ακόμα φορά τους εκθέτει στην τοπική κοινή γνώμη. Χωρίς μάλιστα να αναφέρει ούτε λέξη για ισοδύναμο που είχε υποσχεθεί στην τελευταία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή τοπικών φορέων.
Οι πολίτες έρχονται δυστυχώς αντιμέτωποι κάθε μέρα με τα «επιτεύγματα» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο για τα ψέματα, αυτά είναι πλέον τόσο εξόφθαλμα που αποδεικνύουν εκτός των άλλων ότι στην Κυβέρνηση έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα καθώς δεν αντιλαμβάνονται ότι ουδείς πλέον τους πιστεύει.
Αφήνουμε λοιπόν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ τα πυροτεχνήματα, τους ολιγοήμερους πανηγυρισμούς και τα τεχνάσματα που σκοπό είχαν μόνο την επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης της μετακίνησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών από τον Βόλο, όπου χρησιμοποιήθηκαν με κάθε τρόπο για να αναδυθούν πολιτικά πρόσωπα από την αφάνεια και την ανυπαρξία, τώρα να καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος.
Οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε ότι είπε και μια αλήθεια ο κ. Τσίπρας. Μας αποκάλυψε ότι είναι «διάτρητος». «Είμαστε ανοιχτοί και διάτρητοι», είπε. Σε αυτό, εμείς δεν θα τον αμφισβητήσουμε. Διάτρητα είναι όλα τα επιχειρήματά τους. Διάτρητα είναι όλα αυτά που υποστηρίζουν τόσο τα χρόνια που ήταν στην αντιπολίτευση, όσο και στα χρόνια που είναι στην κυβέρνηση.
Στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές. Και εκείνη την Κυριακή, θα αναμετρηθούν η αλήθεια με το ψέμα, η πραγματική πρόοδος με την καθήλωση, ο εκσυγχρονισμός με την καθυστέρηση. Είναι στο χέρι όλων μας την πρόκληση αυτή να την αντιμετωπίσουμε θετικά. Η χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα. Μπορούμε όλοι μαζί να ελευθερώσουμε το μέλλον μας. Σίγουρα αξίζουμε καλύτερα, το αντιλαμβάνονται όλοι οι Έλληνες πολίτες, αλλά μαζί μπορούμε καλύτερα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το