Τοπικά

ΝΟΔΕ Μαγνησίας: Δεν έχει «κλειδώσει» καμία υποψηφιότητα στον Δήμο Νοτίου Πηλίου

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας αναφέρει πως δεν έχει «κλειδώσει» καμία υποψηφιότητα εκτός από τον Δήμο Βόλου και σημειώνει πως αν και είναι θεμιτό να υπάρχει ενδιαφέρον για την στελέχωση των ψηφοδελτίων, πρέπει να ακολουθηθούν θεσμικές διαδικασίες.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:
«Τις τελευταίες ημέρες, μέσω δημοσιευμάτων του τύπου ενημερωθήκαμε για μελλοντικές υποψηφιότητες στο αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Νοτίου Πηλίου. Προφανώς και τέτοια δημοσιεύματα είναι ανακριβή.
Καμία υποψηφιότητα δεν ισχύει και πολύ περισσότερο δεν έχει «κλειδώσει», παρά τα όσα λέγονται και γράφονται στον τοπικό τύπο, πέρα του Δήμου Βόλου όπως άλλωστε έχουμε ανακοινώσει.
Είναι απολύτως θεμιτό και ελπιδοφόρο να υπάρχει εντονότατο ενδιαφέρον για την στελέχωση των ψηφοδελτίων της Παράταξής μας. Ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένες θεσμικές και καταστατικές διαδικασίες οι οποίες και θα τηρηθούν πιστά, με απόλυτο σεβασμό στα όργανα του κόμματος και στο πλαίσιο που ο ίδιος ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει.
Πάνω απ’ όλα, πρέπει να λειτουργήσουμε όλοι για το καλό της Πατρίδας και της Παράταξής μας. Όπως έχουμε επισημάνει, οι αποφάσεις λαμβάνονται με συγκεκριμένες διαδικασίες από τα αρμόδια όργανα του Κόμματος και τον Πρόεδρο.

Δεν εκπροσωπούν και ουδόλως δεσμεύουν τη Νέα Δημοκρατία, αυθαίρετες και προσωπικές δηλώσεις τοπικών στελεχών της, αναπαραγόμενες ή μη, με μανδύα «ειδήσεως», παραπολιτικών δημοσιευμάτων ή επίσημης κομματικής τοποθέτησης.
Υπηρετούν αποκλειστικά τις καιροσκοπικές προτεραιότητες των εμπνευστών τους, εσκεμμένα παραβλέπουν την προσήλωση του Προέδρου Δημοσθένη Β. Νταόπουλου και του Δ.Σ. της ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας στις θεσμικές διαδικασίες και κομματικές κατευθύνσεις. Προκαλούν σύγχυση και διχασμό, εκνευρισμό και επικοινωνιακό πόλεμο στα όρια της γραφικότητας και παράλληλα, προσπαθούν να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
Οι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας εκφράζονται με επίσημο τρόπο μόνο από τον Πρόεδρο και τα θεσμικά όργανα του κόμματος. Οι διαδικασίες ανάδειξης υποψηφίων για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους οποίους θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και θα ανακοινωθούν στο σωστό τόπο και χρόνο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το