Αθλητισμός

Nίκος Τσεκούρας: Να ανοίξουν τα τηλέφωνα, να λάμψει η αλήθεια

Στον Ολυμπιακό δεν είχαν διάθεση να ασχοληθούν περαιτέρω με την περίπτωση Νταόπουλου, αλλά με δήλωσή του ο τελευταίος κατηγόρησε τον Νίκο Τσεκούρα για αφερεγγυότητα.

 Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Νίκος Τσεκούρας μίλησε στη «Θ» και επέστρεψε τον χαρακτηρισμό «αφερέγγυος» που του αποδόθηκε. Μάλιστα, πρότεινε να ανοίξουν και τα τηλέφωνα, τόσο του ιδίου, όσο και του κ. Νταόπουλου, ώστε ο κόσμος του Ολυμπιακού να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με τα όσα υποσχέθηκε και δεν έκανε ο επιχειρηματίας από τη Σούρπη.

Η δήλωση του προέδρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 είναι η κάτωθι:

«Είμαι βέβαιος ότι τις δηλώσεις του κ. Γιάννη Νταόπουλου, στον οποίο έδειξα σεβασμό και μίλησα με ειλικρίνεια, την έγραψαν αυτοί που όλο αυτό το διάστημα με διαφόρους τρόπους προσπαθούν να με αναγκάσουν να φύγω από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου.

Ας κρίνει, λοιπόν, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού ποιος είναι αφερέγγυος και ποιος αυτοπροβάλλεται. Αυτός που επί δύο μήνες σε τηλεφωνικές επικοινωνίες και μηνύματα μας έταζε τα πάντα -ας ανοίξουν και τα τηλέφωνα για να λάμψει η αλήθεια- ή αυτός που προσπάθησε να τον βοηθήσει στήνοντας μία ομάδα από το μηδέν, ώστε να την πάρει αυτός, που κατά δήλωσή του πλήρωσε πολλά χρήματα και δεν πήρε τις μετοχές της ΠΑΕ.

Ποιος φροντίζει για την αυτοπροβολή του; Αυτός που καθημερινά πασχίζει να κρατήσει όρθιο τον Ολυμπιακό Βόλου που βάλλεται από παντού και που είναι φερέγγυος στις συμφωνίες του με προπονητές, παίκτες, προμηθευτές; Υπάρχουν στους ενδιαφερόμενους οι σχετικές αποδείξεις…

Μήπως είναι αυτός που ήρθε στην πρώτη προπόνηση και υποσχέθηκε δημόσια τα πάντα χωρίς να έχει καμία συμμετοχή μέχρι σήμερα; Όταν στην πρώτη προπόνηση έκανε αυτές τις δηλώσεις ήμουν φερέγγυος τότε;

Προσωπικά δεν κρύφτηκα ποτέ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Δεν υποσχέθηκα τίποτα, ούτε είπα ότι έχω μεγάλες οικονομικές δυνατότητες. Εκείνο που υποσχέθηκα ήταν να προσπαθώ με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση και μαζί με όλους όσοι αγαπούν πραγματικά τον Ολυμπιακό Βόλου είναι το να κρατήσουμε όρθιο τον σύλλογο. Όλοι μας θα κριθούμε…».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το