Τοπικά

Νίκος Ταχιάος: Το καλοκαίρι οι ανάδοχοι στα εργοτάξια της Θεσσαλίας

«Μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε υπογράψει τις πρώτες συμβάσεις, ώστε να προχωρήσουμε στην εγκατάσταση των αναδόχων στα εργοτάξια», ανέφερε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, από την Καρδίτσα.

Σε συνέχεια των συναντήσεων εργασίας που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, ο κ. Ταχιάος επισκέφθηκε, χθες, διαδοχικά τους Δήμους Καρδίτσας, Λίμνης Πλαστήρα και Αργιθέας, όπου συναντήθηκε με τους Δημάρχους, Βασίλειο Τσιάκο, Παναγιώτη Νάνο και Ανδρέα Στεργίου και τα αρμόδια στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συζητήσουν τις αναγκαίες επεμβάσεις που θα γίνουν στην περιοχή.

Ο Υφυπουργός Υποδομών, μαζί με το κλιμάκιο συμβούλων και μηχανικών που τον συνόδευε, παρουσίασαν στους Δημάρχους τα έργα, τα οποία θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα αποκατάστασης της Θεσσαλίας και τους κάλεσε σε συνεργασία για την οριστικοποίηση του περιεχόμενου των παρεμβάσεων.

Ο Υφυπουργός Υποδομών διαβεβαίωσε ότι η Θεσσαλία βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης, καθώς είναι ένας τόπος που πρέπει να γίνει ένα πρότυπο ανάπτυξης για ολόκληρη την Ελλάδα. «Στόχος μας είναι η αποκατάσταση της κανονικότητας των κατοίκων της περιοχής», τόνισε.

Κατά τις επισκέψεις του, ο Υφυπουργός Υποδομών, για ακόμη μια φορά, κάλεσε όλους τους υπεύθυνους να συνδράμουν το έργο της Κυβέρνησης για την προτεραιοποίηση των έργων, ώστε η εγκατάσταση των εργοταξίων να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν και σύμφωνα με τις τοπικές ανάγκες.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ιερατική σύναξη για την ψυχασθένεια και την δαιμονοπληξία στον Βόλο

Η ΣΤ΄ Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας,…

21 Μαρτίου 2024

Διαμαρτυρία πολιτών στο ΤΕΕ-photos

Διαμαρτυρία αυτή την ώρα σε εξέλιξη από πολίτες στο ΤΕΕ Μαγνησίας όπου διεξάγεται εκδήλωση της…

21 Μαρτίου 2024

Ερώτηση Μεϊκόπουλου για την απώλεια της έκπτωσης στον ΕΝΦΙΑ για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων

Σε κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τον Υπουργό Οικονομικών για την εξαίρεση χιλιάδων ιδιοκτητών ακινήτων από την…

21 Μαρτίου 2024

Πλησιάζει

Πλησιάζει η ημέρα της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, συγκεκριμένα την Τετάρτη 27 Μαρτίου, με το…

21 Μαρτίου 2024

Χιλιάδες

Χιλιάδες νέοι και νέες που συμπλήρωσαν πέρυσι – το 2023 – το 18ο έτος της…

21 Μαρτίου 2024

Στεγαστικό

Το στεγαστικό επίδομά για φοιτητές που φοιτούν εκτός του τόπου της μόνιμης κατοικίας τους αυξήθηκε…

21 Μαρτίου 2024