Τοπικά

Νίκος Παππάς: Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να ζητήσει «συγγνώμη» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τη «συγγνώμη» της κυβέρνησης, για όσα υποστήριζε ως αντιπολίτευση σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη Βόρεια Μακεδονία και τις δηλώσεις της νέας Προέδρου της χώρας.
Το παραπάνω δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, από τον Βόλο όπου βρέθηκε σήμερα, προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση της νομαρχιακής του Κόμματος στο δημαρχείο, παρουσία υποψήφιων ευρωβουλευτών.
Σε αυστηρό τόνο ο κ. Παππάς ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «σήμερα είναι μία μέρα κατά την οποία η Δεξιά στην Ελλάδα οφείλει μία μεγάλη συγγνώμη προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τον Αλέξη Τσίπρα, προς τον δημοκρατικό λαό, ακόμα και προς τον λαό που πίστεψε τα τερατώδη ψέματά τους κατά τη διάρκεια των εξελίξεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν επωφελής για την Ελλάδα, αύξησε το διπλωματικό της εκτόπισμα. Ο κ. Μητσοτάκης λοιπόν, οφείλει εάν έχει στοιχειώδη γενναιότητα και αυτοσεβασμό να ζητήσει πρώτα μία συγγνώμη και δεύτερον να βάλει μπροστά τις μηχανές ώστε η χώρα μας να εφαρμόσει πλήρως κάθε υποχρέωση που απορρέει από αυτή τη Συμφωνία που βοήθησε τη χώρα μας».
Όσον αφορά στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, ο κ. Παππάς έκανε λόγο για αισιοδοξία, η οποία προκύπτει, όπως είπε όχι μόνο από τις μετρήσεις, αλλά και από την ανταπόκριση του κόσμου από την απευθείας επαφή σε όλη την Ελλάδα. «Σήμερα στον Βόλο είμαι ανάμεσα σε αγωνιστές και αγωνίστριες που συμμετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ όχι επειδή συμμετείχαν σε συσκέψεις σε κάποια κλειστά γραφεία, αλλά επειδή αυτή ήταν η επιλογή της βάσης της αριστερής προοδευτικής ριζισπαστικής παράταξης. Είναι μία τομή για τη δημοκρατία στην Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Παππάς.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΪΣΜΕΝΟΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το