Τοπικά

Νίκος Παπαπέτρος: Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο του Ελικοδρομίου στη Νέα Ιωνία

Επίσκεψη στο πάρκο του Ελικοδρομίου στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 15 Μαΐου 2023, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για το Βόλο» Νίκος Παπαπέτρος και υποψήφιοι του συνδυασμού.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις μετά την επίσκεψή του, «φαίνεται ότι η μέριμνα για τα πάρκα της πόλης μας από τον Δήμο Βόλου είναι εποχική, και γι αυτό βρέθηκα στο πάρκο του Ελικοδρομίου για να καταγράψω το πρόβλημα με τη βλάστηση που έχει καταστήσει μεγάλο μέρος του αδιαπέραστο.

Πλησιάζοντας το καλοκαίρι η εγκατάλειψη πολλών δημοσίων χώρων σε αυτή τη κατάσταση, τους μετατρέπει σε περιοχές υψηλού κινδύνου για αστικές και περιαστικές πυρκαγιές.

Φαντάζομαι ότι τις επόμενες ημέρες θα καμαρώσουμε τον Δήμαρχο Βόλου να επιβλέπει τον καθαρισμό εκεί και από το δελτίο τύπου θα μας υποσχεθεί ότι θα κάνει το πάρκο… Τατόι (βασιλικό κήπο θα κάνει τη παραλία).

Με την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από την “Συμμαχία για τον Βόλο” η Αντιδημαρχία Πράσινου θα εντάξει στον σχεδιασμό της την επιμέλεια των πάρκων καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς και θα τα παραδίδει καθαρά και ασφαλή στους πολίτες για χρήση».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο της επίσκεψης εδώ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το