Τοπικά

Νίκος Δένδιας από τον Βόλο”Για εμάς το ιερό ευαγγέλιο της εξωτερικής πολιτικής είναι το διεθνές δίκαιο” – photos

Στην κατάμεστη αίθουσα της Εξωραϊστικής πραγματοποιήθηκε, η εκδήλωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Μαγνησίας, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια.
Ο Υπουργός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τον κόσμο καθώς όπως είπε «Δεν αισθάνομαι ότι βγάζω λόγο, αλλά ότι είμαι σπίτι μου και μιλάω με την οικογένειά μου. Εύχομαι να είναι μια γούρικη χρονιά» και συνέχισε «Κανείς δεν πιστεύει στις κερδισμένες από την αρχή εκλογές. Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο λαός. Έχουμε να πούμε έντιμα και περήφανα την ιστορία μας και να διευρύνουμε τη δημοσκοπική διαφορά, υπενθυμίζοντας στο λαό, ότι εμείς είμαστε το πραγματικό λαϊκό κόμμα. Σταθήκαμε δίπλα στον αγρότη, στα μικρά και μεσαία νοικοκυριά και δεν αφήνουμε καμία αριστερά να θεωρεί ότι έχει το μονοπώλιο».
Όσον αφορά στα τελευταία 3,5 χρόνια του υπουργείου εξωτερικών, ο κ. Δένδιας ανέφερε ότι «Με την Τουρκία είχαμε πολλές κρίσεις. Αυτή είναι μια κρίσης διαρκείας. Χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε έναν υπερχειλίζοντα αναθεωρητισμό. Απαντήσαμε με ψυχραιμία. Δεν μπήκαμε σε διαγωνισμό ύβρεων και απειλών. Για εμάς, το ιερό ευαγγέλιο της εξωτερικής πολιτικής είναι το διεθνές δίκαιο».

Δείτε φώτος

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ και δηλώσεις στην αυριανή “Θ”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το