Αθλητισμός

Νικιώτες «ξαναζωντανεύουν» το «Π. Μαγουλάς»

nikiotes

Το εγχείρημα της επανασύστασης μίας ποδοσφαιρικής ομάδας από το «μηδέν» μόνο εύκολο δεν είναι, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει και μία λειτουργική «στέγη» για να τη φιλοξενήσει. Μία ομάδα χωρίς κόσμο θα κατέρρεε και το σενάριο να μην ξανασηκώσει κεφάλι ποτέ, θα ήταν αυτό που θα συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες. Τα παραδείγματα της πρόσφατης ελληνικής ποδοσφαιρικής ιστορίας, πολλά.

Η Νίκη Βόλου ΔΕΝ ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία ομάδων. Η Νίκη Βόλου θα αποδείξει για ακόμα μία φορά πως στηρίζεται σε πολύ γερά θεμέλια και διαθέτει αδιαπέραστα στεγανά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα βρέθηκε από το ζενίθ στο ναδίρ όμως όλες οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως αυτή η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος και μόνος κερδισμένος θα βγει ο προσφυγικός σύλλογος και οι χιλιάδες οπαδοί του.

Πολύ σύντομα μετά το μούδιασμα της αποβολής από το όνειρο 48 ετών, άνθρωποι με μεράκι και ανιδιοτελή αγάπη για την ομάδα συσπειρώθηκαν γύρω της, με στόχο να κρατήσουν αναμμένη τη φλόγα που τρεμόπαιζε απειλητικά. Τα πρώτα αποτελέσματα της προσπάθειάς τους είναι θετικά. Αρκετά έχουν δημοσιευτεί και κάποια απ’ αυτά θα δημοσιευτούν σύντομα.

Αναλυτικά στο goalpost.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το