Αθλητισμός

Νίκη Βόλου: Κερδίσαμε για σένα Γιώργο…

Στον Γιώργο Μαστρογιάννη αφιέρωσαν το «διπλό» επί του Θεσπρωτού οι άνθρωποι της Νίκης. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από τις δυνάμεις μας για να τον κάνουμε ευτυχισμένο εκεί ψηλά που πήγε» διαβεβαίωσε ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Δηλώσεις στον Blue Heart FM παραχώρησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, όπου έκανε ειδική μνεία στον Γιώργο Μαστρογιάννη αφιερώνοντας εκείνος και όλη η «κυανόλευκη οικογένεια» τη νίκη επί του Θεσπρωτού με 1-0 στην Ηγουμενίτσα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Νίκης:

Για το πού αφιερώνεται η νίκη επί του Θεσπρωτού: «Σύσσωμη η ομάδα της Νίκης Βόλου, το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση, ο γενικός αρχηγός θέλουμε να δώσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Μαστρογιάννη.

Ένας άνθρωπος πολύ σημαντικός για την «οικογένεια» της Νίκης Βόλου, που χάθηκε πριν λίγες μέρες. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από τις δυνάμεις μας για να τον κάνουμε ευτυχισμένο εκεί ψηλά που πήγε».

Για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα: «Θα ήθελα να κάνω μια ειδική αναφορά σ’ έναν άνθρωπο του Θεσπρωτού, τον οποίο συνάντησα στην Ηγουμενίτσα, τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Έχει υπάρξει μεγάλος ποδοσφαιριστής, μεγάλος προπονητής, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μεγάλος άνθρωπος.

Έχουμε κάνει μαζί τη Σχολή UEFA Pro πριν αρκετά χρόνια. Ήμασταν συμμαθητές και τον εκτιμώ απεριόριστα».

Για την αναμέτρηση εναντίον του Θεσπρωτού: «Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος μπήκαμε συγκεντρωμένα. Είναι μια περίοδος, όπου θέλουμε να «χτίσουμε» πράγματα για την επόμενη σεζόν κυρίως.

Κάναμε αυτά που δουλεύουμε. Τα κάναμε λίγο πιο αργά απ’ αυτό που θα επιθυμούσαμε. Παρ’ όλα αυτά υπήρχαν οι προϋποθέσεις για ευκαιρίες, αλλά στο τρίτο «τρίτο» καθυστερούσαμε στην αλλαγή πλευράς. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό πρόβλημα κι ενώ η μπάλα έφευγε πάρα πολύ εύκολα από τον άξονα με τις κινήσεις που έκαναν τα παιδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η αλήθεια είναι ότι κάναμε πιο γρήγορο το παιχνίδι μας. Μας βοήθησαν οι αλλαγές. Είναι πολύ σημαντικό το ότι τα παιδιά, που ήρθαν από τον πάγκο, δίνουν βοήθειες.

Ανοίξαμε το σκορ, ενώ θα μπορούσαμε να «τελειώσουμε» το παιχνίδι με το πέναλτι που χάσαμε και με κάποιες άλλες ευκαιρίες. Αυτό είναι κάτι που το έχω ξαναπεί. Πρέπει να το βελτιώσουμε, πρέπει να «τελειώνουμε» τα παιχνίδια. Πάντως σε γενικές γραμμές βαδίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει».

Για τη γνώμη του σχετικά με τον Θεσπρωτό: «Είναι μία ομάδα που γνωρίζει από τον Χουάν (σ.σ. Ρότσα) και τον πρόεδρό της. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια με την υγεία που αντιμετώπιζε. Το γνωρίζουν οι πάντες ότι είναι μία ομάδα καθαρή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την κατηγορία που μιλάμε. Παίζει ένα ποδόσφαιρο, το οποίο δεν είναι σκοπιμότητας. Επομένως μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα.

Για το πώς βλέπει τη Σούπερ Λιγκ 2 την επόμενη χρονιά: «Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι ειδικών συνθηκών το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2. Αν αναλογιστούμε ότι του χρόνου θα είναι 13 ομάδες, από τις οποίες οι δύο θα είναι οι ομάδες Β’ που δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό, μένουν 11 ομάδες. Απ’ αυτές θα πέσουν οι πέντε. Θέλω να πω ότι οι διαφορές ανάμεσα σ’ αυτόν που πέφτει και σ’ αυτόν που θέλει να ανέβει, θα είναι δύο νίκες. Δηλαδή εκεί που πηγαίνεις για να είσαι στους πρώτους τρεις, θα βρίσκεσαι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι θα πρωταγωνιστήσουν οι ομάδες, που πρωταγωνίστησαν και φέτος. Θα δούμε ποια ομάδα από τη Σούπερ Λιγκ 1 θα έρθει στον όμιλό μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το