Αθλητισμός

Νίκη: Παίζει… μόνος του ο Παπακωνσταντίνου για τη νέα ΠΑΕ

Παίζει… μόνος του για τη νέα ΠΑΕ ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου μετά και την προχθεσινή Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Όλα δείχνουν ότι ουσιαστικά είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για την ποδοσφαιρική ομάδα εκτός συνταρακτικού απροόπτου.
Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Το καλό ήταν ότι δεν είχε καμία σχέση με την αντίστοιχη συνέλευση της 12ης Ιουνίου, όπου έγιναν πολλοί διαξιφισμοί. Αυτή τη φορά ο κόσμος ήταν περισσότερο και υπήρχε κλίμα ενότητας.
Όλα δείχνουν ότι ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου παίζει… μόνος του. Η παρουσία του στην προχθεσινή Γενική Συνέλευση μαρτυρά και το πόσο θέλει να αναλάβει τις τύχες της ΠΑΕ, όταν με το καλό δημιουργηθεί.

Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι έκαναν πίσω. Αρχικά οι Παύλος Αθανασιάδης και Δημήτρης Αντωνάκας εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησαν ότι αποσύρουν το ενδιαφέρον τους για τη Νίκη.
Άλλωστε είχαν ήδη στραφεί προς άλλη ελληνική ομάδα. Ο λόγος για τον Αιολικό, τον οποίο συμφώνησαν να αναλάβουν και μάλιστα κυνηγούν να ανεβούν εκείνοι αντί της Νίκης, εκπροσωπώντας φυσικά τα συμφέροντα του νέου τους συλλόγου.
Επίσης δεν θα προχωρήσει και η περίπτωση των Ρώσων επιχειρηματιών. Εκείνοι δεν ήθελαν να αγοράσουν το πακέτο των μετοχών της νέας ΠΑΕ, αλλά να πάρουν στα χέρια τους μόνο το μάνατζμεντ.
Αυτό όμως φαντάζει πιο εφικτό να γίνει μόνο σε μια ΠΑΕ που λειτουργεί ήδη και ο μεγαλομέτοχος επιθυμεί να απεμπλακεί. Είναι πολύ δύσκολο σε μια νέα ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία να βρεθεί άνθρωπος να αγοράσει την πλειοψηφία των μετοχών και στη συνέχεια να μεταβιβάσει το μάνατζμεντ σε άλλους.

Επομένως ο μόνος που έχει απομείνει να ενδιαφέρεται για την ποδοσφαιρική ομάδα είναι ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ήρθε στον Βόλο από την Αγγλία, όπου διαμένει μόνιμα, προκειμένου να παραστεί στη Γενική Συνέλευση.
Μάλιστα όταν του ζητήθηκε από το σώμα να πει δυο λόγια, αποδέχθηκε την πρόσκληση και μίλησε στη Γενική Συνέλευση. Εκεί ανέφερε τους στόχους που έχει θέσει η δική του πλευρά και σε συνεργασία με τον Βασίλη Βενέτη. Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα μίλησε ο Ρήγας Στύλας, που έκανε λόγο για 18 «κλεισμένους» ποδοσφαιριστές. Αυτοί αναμένονται εντός των ημερών στον Βόλο, προκειμένου να δημιουργηθεί το ρόστερ της νέας ομάδας.

Εγγραφές στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης
Η περσινή αγωνιστική χρονιά υπήρξε μεταβατική για το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Μετά τη διάλυση της ομάδας, που αγωνίστηκε στην Α2 και χτύπησε ακόμη και την πόρτα της Α1 κατηγορίας, οι «κυανόλευκοι» άρχισαν μια νέα προσπάθεια από το μηδέν.
Η ανδρική ομάδα συμμετείχε στη Β’ Εθνική με μία ομάδα που συστάθηκε εκ βάθρων και με προπονητή τον Νίκο Κωνσταντέλια, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτό, όμως, δεν απογοητεύει τους ανθρώπους του τμήματος, που θα συνεχίσει την προσπάθειά τους και στην Γ’ κατηγορία.
Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν προσέχουν μόνο την ανδρική ομάδα. Επιδίωξή τους είναι να «χτίσουν» την υποδομή από την αρχή, καθώς το φυτώριο που είχε δημιουργηθεί διαλύθηκε μαζί με την προπέρσινη ανδρική ομάδα. Για τον λόγο αυτό καλούν τα νέα παιδιά της Μαγνησίας να έρθουν στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης να εγγραφούν και να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα κάτωθι: «Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας σας προσκαλούν στην Ακαδημία υδατοσφαίρισης για αγόρια και κορίτσια 7-15 ετών. Για να γνωρίσετε να αγαπήσετε και να πρωταγωνιστήσετε στο άθλημα της καρδιάς μας.
Σε πρότυπα μεγάλων ελληνικών και ευρωπαϊκών συλλόγων και με μηνιαία συνδρομή 25 ευρώ. Πρώτος μήνας γνωριμίας δωρεάν. Αυστηρά 40 παιδιά. Ειδικές προσφορές για μέλη του Blue Power Club της Νίκης Βόλου.
Οι «μπέμπηδες» της Μαγνησίας είναι εδώ. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά από 19.30 έως 21.00 στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας. Τηλέφωνο 6949 911 356».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το