Αθλητισμός

Νέος πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. ο Τάκης Οικονομόπουλος

Το δύσκολο έργο που έχει μπροστά της ξεκίνησε η προσωρινή διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. η οποία συνεδρίασε για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. με τον Τάκη Οικονομόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προέδρου στη διοίκηση Πρωτοδικείου.

Πλέον, ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού Α.Ο. θα ξεκινήσει τις προσπάθειες του για την εξεύρεση πόρων ενώ αναμένεται να παρθούν και αποφάσεις για το μέλλον όλων των ομαδικών τμημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Συνεδρίασαν τη Δευτέρα (10/7) το απόγευμα τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο, τα οποία συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Το νέο σώμα αφού ενημερώθηκε ενδελεχώς για θέματα του Ομίλου, αποφάσισε να προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια, επιδιώκοντας άμεσα συναντήσεις με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και όλο το φάσμα των Παναθηναϊκών προσωπικοτήτων με πρωταρχικό στόχο την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων του Συλλόγου την τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Το σώμα όπως συγκροτήθηκε έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Οικονομόπουλος Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Πλυτάς Νικόλαος

Γενικός Γραμματέας: Συνοδινός Θεόδωρος

Αν. Γεν. Γραμματέας: Κουρούμαλος Σπυρίδων

Ταμίας: Σβηνέλης Χαράλαμπος

Πρόεδρος Οικ. Επιτροπής: Λεκάκης Εμμανουήλ

Έφορος Εγκαταστάσεων: Συνοδινός Θεόδωρος

Γενικος Αρχηγός: Πλυτάς Νικόλαος

Αν. Γεν. Αρχηγός: Σπαρτιώτης Ευστάθιος

Τακτικό Μέλος: Αντωνίου Παναγιώτης

Αναπληρωματικό Μέλος: Αναστασίου Βλάσης, Λουκανίδης Τάκης

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χρέη Β΄ Αντιπροέδρου θα έχει ο κ. Κωσταντίνος Βράχας, ο οποίος θα λειτουργήσει επικουρικά με τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Πλυτά».

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το