Τοπικά

Νέος πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Ρήγα Φεραίου ο Νίκος Βουραζέρης

 

Ο κ. Νίκος Βουραζέρης αναδείχτηκε νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στη θέση του αποχωρήσαντα κ. Γ. Παπαδάμ. Αντιπρόεδρος από τη διαδικασία εκλέχτηκε ο κ. Θαν. Μπατζιάκας και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου η κ. Βάσω Παπαπανικολάου.
Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων, ο κ. Βουραζέρης έλαβε 23 ψήφους, ο κ. Μπατζιάκας 19, ενώ βρέθηκαν και 4 λευκά και η κ. Παπανικολάου 20 και 4 λευκά.
Στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής παραμένει πρόεδρος ο δήμαρχος κ. Δημ. Νασίκας, ενώ μέλη στην Οικονομική Επιτροπή είναι οι Παλληκάρης Δ., Μπατζιάκας Γ., Γιαννακός Ευάγ., Κουβάτας Γ., Πάσχος Χ., Μπατζιάκας Θ.
Σε δήλωσή του ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου κ. Νίκος Βουραζέρης ανέφερε: «Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ευχαριστήσω τον κόσμο που με στήριξε στις εκλογές του Μαΐου 2019. Χωρίς εσάς δεν θα ήμουνα σε αυτή την τόσο σημαντική θέση, πρόεδρος όλου του Δημοτικού συμβουλίου με στόχο να διασφαλιστεί ο σημαντικός δημοκρατικός θεσμός. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον δήμαρχο και την ομάδα πλειοψηφίας για την πρόταση στο πρόσωπό μου, καθώς και την ομάδα μείζονος αντιπολίτευσης για τη στήριξη στη διαδικασία της ψηφοφορίας».

Στον Δήμο Σκιάθου
Στον Δήμο Σκιάθου νέα πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο εξελέγη η κ. Ματούλα Παπαδούλια, η οποία έλαβε 15 ψήφους, ενώ βρέθηκαν και 5 λευκά. Αντιπρόεδρος εξελέγη με 19 ψήφους ο κ. Ιωάννης Πατσάς, ενώ βρέθηκε και 1 λευκό ψηφοδέλτιο. Γραμματέας στο Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου εξελέγη ο κ. Νίκ. Γιαμαρέλος με 19 ψήφους, ενώ βρέθηκε και 1 λευκό.
Στην Οικονομική Επιτροπή ορίστηκαν ως μέλη οι αντιδήμαρχοι Γ. Γιαννίτσης και Γ. Τσανάκας, ενώ από την εκλογική διαδικασία εκλέχτηκαν οι κ.κ. Ματούλα Παπαδούλια, Γ. Αντωνίτσας, Αναστασία Φιλαρέτου και Νίκ. Γιαμαρέλος.

Στον Δήμο Σκοπέλου
Στον Δήμο Σκοπέλου πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο επανεξελέγη ο κ. Άγ. Ξηντάρης με 6 ψήφους, ενώ αντιπρόεδρος και γραμματέας αντίστοιχα εκλέχτηκαν οι κ.κ. Σπυριδούλα Καρβέλη και Ιωάννα Ευσταθίου αντίστοιχα.
Στην Οικονομική Επιτροπή ο δήμαρχος κ. Στ. Περίσσης που είναι πρόεδρος όρισε ως τακτικά μέλη τους κ.κ. Νίκ. Βαφίνη και Αρ. Βούλγαρη, ενώ εξελέγησαν και οι κ.κ. Σταματούλα Φύβγα, Μαρία Σάββα, Ρηγίνος Πατσής και Γ. Αναγνώστου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το