Τοπικά

Νέος ανάδοχος για το κλειστό γυμναστήριο Αγριάς

Στην κατασκευαστική εταιρεία «ΕΚΤΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ» θα κατακυρωθεί η σύμβαση για την κατασκευή του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου Αγριάς Τ11», με συνολικό προϋπολογισμό 1.260.000 ευρώ, σύμφωνα με χθεσινή ομόφωνη απόφαση που έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Βόλου, κατόπιν σχετικής εισήγησης της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού. Να αναφερθεί ότι η Επιτροπή Διαγωνισμού είχε προτείνει να κηρυχτεί έκπτωτος ο προσωρινός ανάδοχος του έργου (ΘΕΚΑΤ ΑΤΕ), πρόταση η οποία έγινε αποδεκτή.

Στον νέο ανάδοχο απεστάλη έγγραφη πρόσκληση προκειμένου εντός χρονικού διαστήματος δέκα ημερών να καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως κι έπραξε εμπρόθεσμα.
Η Επιτροπή Διαγωνισμού προχώρησε στην αποσφράγιση του φακέλου και σε μονογραφή των δικαιολογητικών κατακύρωσης, αφού διαπίστωσε ότι τα δικαιολογητικά που υποβλήθηκαν είναι πλήρη και σύμφωνα με όσα προέβλεπε η διακήρυξη του διαγωνισμού.
Ως εκ τούτου, πρότεινε στην Οικονομική Επιτροπή να κατακυρωθεί η σύμβαση στην εταιρεία «ΕΚΤΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ», η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή στη χθεσινή συνεδρίασή της.
Να αναφερθεί ότι η μελέτη του έργου εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 177/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Ο διαγωνισμός διεξήχθη στις 11/05/2017 και πρώτος (προσωρινός) μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία ΘΕΚΑΤ ΑΤΕ. Ο προσωρινός ανάδοχος αναδείχθηκε με την υπ’ αριθ. 272/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής.
Η Επιτροπή Διαγωνισμού μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών κατακύρωσης πρότεινε να κηρυχθεί ο προσωρινός ανάδοχος έκπτωτος, σύμφωνα με το άρθρο το άρθρο 103 παρ. 4 του Ν. 4412/2016 και το άρθρο 4.2α (ii) της διακήρυξης, διότι δεν προσκόμισε όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Αμέσως επόμενος μειοδότης βάσει του από 25/5/2017 πρακτικού, όπως αυτό εγκρίθηκε με την υπ’ αριθ. 272/2017 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής ήταν η εταιρεία ΕΚΤΩΡ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.

Εξωτερικοί χρωματισμοί σε σχολικά συγκροτήματα
Στο μεταξύ, ομόφωνα εγκρίθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η μελέτη για την εκτέλεση εργασιών εξωτερικών χρωματισμών λόγω αναγραφής υβριστικών συνθημάτων σε σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Βόλου. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 1.978 ευρώ, ενώ οι εργασίες αφορούν στα σχολικά συγκροτήματα 1ο και 4ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας, 1ο ΙΕΚ Βόλου – 2ο ΙΕΚ και ΕΠΑΣ Ν. Ιωνίας, 2ο ΕΠΑΛ και 2ο ΓΕΛ Ν. Ιωνίας- ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής και 1ο ΕΚ Βόλου, 1ο ΕΠΑΛ Βόλου (παράρτημα Αποστόλου).

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στα 6,2 δισ. οι απλήρωτοι φόροι – Ποιοι απειλούνται με κατασχέσεις [πίνακες]

Στα 6,276 δισ. ευρώ ανήλθαν οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι το 2023 με τον αριθμό των οφειλετών…

11 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών: Στη φυλακή ο φερόμενος αρχηγός και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέα κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, τέσσερα άτομα, αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες ως…

11 Μαρτίου 2024

Παρόντος του πατέρα του το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, λέει η δομή που φιλοξενούσε τον 15χρονο γιο του παλαιοχριστιανού

Ανακοίνωση με τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με τον γιο του παλαιοχριστιανού…

11 Μαρτίου 2024

Eurogroup: Περιοριστικός ο δημοσιονομικός προσανατολισμός το 2025, οι πολιτικές θα πρέπει να παραμείνουν ευέλικτες

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία για τον προσανατολισμό της δημοσιονομικής πολιτικής για…

11 Μαρτίου 2024

Καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη – Αθωώθηκε ο γιατρός

Συνολική ποινή φυλάκισης άνω των πέντε ετών -κατά συγχώνευση- επέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας το…

11 Μαρτίου 2024

Ομοφοβικό ρεσιτάλ στην Κέρκυρα: Έκαψαν ομοίωμα του Κασσελάκη σε καρναβάλι

Δεν έχουν τέλος τα ομοφοβικά περιστατικά στη χώρα μας. Μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη τις…

11 Μαρτίου 2024