Τοπικά

Νεοφυείς επιχειρήσεις μέσα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Tην Δευτέρα 10 Οκτώβρίου 2016, θα πραγματοποιηθεί ομιλία, με θέμα «Agile Agriculture Technologies – νεοφυείς επιχειρήσεις μέσα από το Πανεπιστήμιο» στο πλαίσιο των μαθημάτων που υλοποιεί η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜΟΚΕ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για τους φοιτητές του Ιδρύματος. Ομιλητής θα είναι ο κ. Ευαγγελόπουλος Δημήτρης, συνιδρυτής και Chief Technology Officer της εταιρείας.

Η εταιρία Agile Agriculture Technologies είναι μια νεοσύστατη εταιρεία η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά άλλα projects για να λάβει συμβουλές από μέντορες επιχειρηματίες, ενώ πλέον η επιχείρηση έχει έδρα στην Αθήνα και αναπτύσσεται σταδιακά παρέχοντας σε γεωργούς και στις εταιρείες παροχής υπηρεσιών αγρού, καινοτόμες και ευρηματικές λύσεις για μείωση του κόστους παραγωγής και ταυτόχρονα αύξηση της απόδοσης των καλλιεργειών. Ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος είναι Ηλεκτρολόγος – Μηχανικός από το Βόλο, ο οποίος θέλοντας να συνδυάσει τις γνώσεις του ως μηχανικού, με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ένας νέος αγρότης στα χωράφι, κατέληξε στη δημιουργία μιας start-up.

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ώρα 18.00 μμ. και είναι ανοικτή στο κοινό.

Το πρόγραμμα διαλέξεων διοργανώνεται από τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (MOKE) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Στόχος είναι μέσα από διάφορες δραστηριότητες που υλοποιούνται στο πλαίσιο των μαθημάτων της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, να αναδυθεί η επιχειρηματική κουλτούρα στους φοιτητές του Ιδρύματος αλλά και να αναδειχθούν οι προσπάθειες που γίνονται τόσο μέσα στο Πανεπιστήμιο αλλά και έξω από αυτό για την ενίσχυση τη ανάπτυξης του τόπου μας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το