Ελλάδα

Το νέο της προορισμό στη Ρώμη ανακοίνωσε η Ryanair

ryanair

Το νέο της προορισμό στη Ρώμη ανακοίνωσε χθες η ιρλανδική εταιρία χαμηλού κόστους Ryanair. Ο νέος προορισμός προς Ρώμη (Τσιαμπίνο) θα εξυπηρετείται με δύο καθημερινά δρομολόγια και εκτιμάται ότι η επιβατική του κίνηση θα είναι πάνω από 200.000 επιβάτες το πρώτο έτος των πτήσεων. Για τον χειμώνα η Ryanair έχει επίσης ξεκινήσει καθημερινή σύνδεση με Βρυξέλλες (Σαρλερουά).
Αναλυτικά το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair στην Αθήνα το 2014 περιλαμβάνει :
• 2 νέες διαδρομές: Βρυξέλλες Σαρλερουά & Ρώμη Τσιαμπίνο
• 2 δρομολόγια σε καθημερινή συχνότητα Λονδίνο Στάνστεντ
• 6 στη Θεσσαλονίκη
• 18 εβδομαδιαίες συχνότητες στα Χανιά
• 8 διαδρομές στο σύνολο από Αθήνα και συνολικά 232 πτήσεις την εβδομάδα
Η νέα διπλή καθημερινή πτήση προς Ρώμη Τσιαμπίνο είναι η δεύτερη σύνδεση στην Ιταλία από την βάση της Ryanair στην Αθήνα. Η Ryanair γιορτάζοντας τη νέα γραμμή και την αύξηση των συχνοτήτων για Λονδίνο Στάνστεντ, Θεσσαλονίκη, Χανιά, προχωρά στην έκδοση εισιτηρίων για πώληση σε αυτά τα δρομολόγια σε τιμή από 17.99 ευρώ, για ταξίδια που θα γίνουν μεταξύ Νοεμβρίου 2014 και Φεβρουαρίου 2015. Οι κρατήσεις θα πρέπει να γίνουν μέχρι και τα μεσάνυχτα της Τρίτη 4 Νοεμβρίου.
Παράλληλα, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο θα συνδέει η Ryanair το αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης με το Beauvais του Παρισιού, με απλό εισιτήριο από 25 ευρώ.

Αναλυτικά στο www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το