Αθλητισμός

Νέο τεστ σήμερα για τον Ολυμπιακό Β. με Φήκη στα Τρίκαλα

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασία του δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει στα Τρίκαλα τον Π.Ο. Φήκης, μια ομάδα που θα την αντιμετωπίσει και στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 5.30 μ.μ. με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν τις δυνάμεις τους σ’ ένα εκτός έδρας ματς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σάκης Θεοδοσιάδης, θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του να αγωνίζεται απέναντι σε έναν αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας, θέλοντας να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του, ύστερα από ένα μήνα σκληρής προετοιμασίας.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, ο Εδεσσαίος τεχνικός είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις και μέρα με την ημέρα «δένουν» ως ομάδα.

Θυμίζουμε, πως τελευταία προσθήκη στο ρόστερ ήταν ο Θάνος Κυρίτσης, ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό στο χώρο της μεσαίας γραμμής, παίζοντας ως «οκτάρι».

Είναι γεγονός, πάντως, πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, προκειμένου να μπορεί να έχει μια αξιοπρόσεκτη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η απόκτηση τριών τουλάχιστον έμπειρων παικτών είναι απαραίτητη και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη. Η αναζήτηση ικανού σέντερ φορ συνεχίζεται, στη λίστα υπάρχουν δύο αξιόλογοι επιθετικοί, τους οποίους έχει προσεγγίσει η διοίκηση, με το οικονομικό να είναι αυτό που «φρενάρει» τις εξελίξεις. Το ίδιο ισχύει και για τον κεντρικό αμυντικό και τον ακραίο επιθετικό, που θέλουν οι διοικούντες να εντάξουν στο ρόστερ. Καθημερινά γίνεται μεγάλος αγώνας από την επιτροπή που έχει συσταθεί, προκειμένου να εξασφαλιστούν οικονομικοί πόροι για μεταγραφές, αλλά και για την καθημερινότητα της ομάδας, από τη στιγμή που τα έξοδα είναι σημαντικά.

Στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται, καθώς μπορεί στην πορεία να προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών για τις θέσεις εκείνες όπου παρατηρούνται κενά.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ν. Φαραντούρης: «Οι αγρότες στους δρόμους, διότι υπάρχει ελλιπέστατη ετοιμότητα κρατικού μηχανισμού»

Με πολίτες και εκπρόσωπους φορέων του Βόλου συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο Νίκος Φαραντούρης, σύμβουλος…

27 Ιανουαρίου 2024

Παράταση προθεσμίας για το Κτηματολόγιο

Θετικά απάντησε το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και ο Υφυπουργός κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης στο αίτημα που…

27 Ιανουαρίου 2024

Θλίψη για τον θάνατο τελωνειακού διευθυντή

Θλίψη στην τοπική κοινωνία για τον θάνατο του Νεοπτόλεμου Παπαναστασίου τελωνειακού διευθυντή που έφυγε από…

27 Ιανουαρίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ

Τη λατρευτή μας μητέρα, κόρη, αδελφή και θεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Ετών 49 κηδεύουμε σήμερα Σάββατο…

27 Ιανουαρίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Τον λατρευτό μας πατέρα, αδελφό, παππού, προπάππο και θείο ΝΕΟΠΤΟΛΕΜΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ τελωνιακό διευθυντή Ετών 90…

27 Ιανουαρίου 2024

ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΒΑΡΙΤΣΙΩΤΗ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και θείου…

27 Ιανουαρίου 2024