Αθλητισμός

Νέο τεστ με Αιγάλεω – Φιλικό παιχνίδι εκτός έδρας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου 

Το όγδοο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Φυλής στις 4 μ.μ. το Αιγάλεω, μια ομάδα που θα αγωνιστεί και φέτος στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ στο Νότιο όμιλο.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» θα αναχωρήσει σήμερα στις 10 το πρωί για την Αθήνα και αξίζει να αναφέρουμε, πως το σημερινό παιχνίδι είναι το έβδομο που δίνει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, καθώς το μοναδικό ματς που ήταν γηπεδούχοι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν αυτό με τον Πιερικό που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Άγιο Γεώργιο Βελεστίνου. Στα υπόλοιπα φιλικά, με Διαγόρα Στεφανοβικείου, Αστέρα Τρίπολης, Απόλλωνα Σμύρνης, Δήμητρα Ευξεινούπολης, Βέροια και Απόλλωνα Λάρισας, ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε εκτός έδρας.
Στο μεταξύ, προέκυψαν ορισμένα προβλήματα στην ομάδα, με αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες του βασικού κορμού να μην εκτός αποστολής. Ο Μιχάλης Γιαννίτσης αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν προπονήθηκε χθες, ενώ ο Χρήστος Αγρόδημος ένιωσε ένα τράβηγμα, όπως και ο Κώστας Γεωργακόπουλος, με τους δύο παίκτες να μένουν στο Βόλο για να ξεκουραστούν. Επίσης, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή οι νεαροί Μπόλης και Κάβουρας και ο Διάκας, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, μετά το κάταγμα ωμοπλάτης που υπέστη στο φιλικό με τον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο Γκενάτι Ξενοδόχοφ ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, που δεν τον επέτρεψε να αγωνιστεί σε τέσσερα φιλικά παιχνίδια και σήμερα αναμένεται να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, ο Θωμάς Γραικός θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Νίκο Μπουτζίκο να παίζει ως αριστερός μπακ. Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ιγκόρ Φιλίποβιτς και Στάθης Ρόκας. Στον άξονα θα αγωνιστούν πιθανότατα οι Γιώργος Παπακώστας και Κλεβί Κόλα, ενώ στις πτέρυγες θα επιχειρούν οι Φίλιππος Σκοπελίτης (δεξιά) και όπως όλα δείχνουν ο Στάθης Βασιλούδης από την αριστερή πλευρά. Ο τελευταίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στις φιλικές αναμετρήσεις με Βέροια και Απόλλωνα Λάρισας, είχε καλή παρουσία και δεν αποκλείεται να τον δούμε σήμερα να παίζει ως βασικός. Σε ρόλο επιτελικού μέσου θα αγωνιστεί ο Νίκολας Ντα Κάμπο, με τον Μπρούνο Μπαράνκο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Αργεντινός επιθετικός θα αγωνιστεί στη φυσική του θέση, αυτή του σέντερ φορ, καθώς όπως αποδείχθηκε στα τελευταία φιλικά, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία, παίζοντας ως αριστερός μεσοεπιθετικός.

Όσον αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο σημερινό φιλικό, αυτή δεν αλλάζει. Η ομάδα θα φροντίσει να πιέζει ψηλά τον αντίπαλο, να κλείνει τους χώρους, έχοντας κοντά τις γραμμές και παράλληλα να κυκλοφορήσει γρήγορα τη μπάλα, δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα.
Το Αιγάλεω είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Στην τεχνική ηγεσία του «Σίτι» παρέμεινε ο γνωστός στου Βολιώτες φιλάθλους, από την περσινή του παρουσία στον πάγκο του Ολυμπιακού, Θωμάς Γράφας.
Όσον αφορά τη μη χορήγηση αδειοδότησης στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν τίθεται κάποιο θέμα για την ομάδα. Κι αυτό, καθώς ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί φέτος στη Σούπερ Λιγκ 2 δεν φρόντισε να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για την αδειοδότηση, με αποτέλεσμα ο φάκελος που κατατέθηκε να μην είναι πλήρης.
Φυσικά, δεν τίθεται κανένα θέμα, όσον αφορά την αδειοδότηση της ομάδας στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Σήμερα συνεδριάζει το Δ.Σ. της Ένωσης
Συνεδριάζει σήμερα στις 13.00, μέσω τηλεδιάσκεψης, το Δ.Σ. της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2-Φούτμπολ Λιγκ. Μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης είναι και η προκήρυξη της Φούτμπολ Λιγκ, η έναρξη του πρωταθλήματος και ο
ορισμός της ημερομηνίας στην οποία θα γίνει η κλήρωση.
Στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο θα λάβει μέρος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, ως ένας από τους τρεις εκπροσώπους των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ στο Δ.Σ. της Ένωσης.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ο ληστής ακινητοποίησε την υπάλληλο του μίνι μάρκετ με τη χρήση βίας

Εφιαλτικές στιγμές έζησε για δυόμιση λεπτά η νεαρή υπάλληλος μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, που έγινε…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του – Δηλώσεις Αχ.Μπέου

Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν σήμερα τον Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό της του Θεού Αγίας Σοφίας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Βασίλης Καρράς: «Δεν έχω κουράγιο να μιλήσω» λέει ο αδελφός του – Δείτε βίντεο

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων σε ιδιωτικό νοσοκομείο στη…

26 Δεκεμβρίου 2023

“JAZZ BAND” – Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου συναυλία τζαζ και σύγχρονης μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας

“JAZZ BAND” - Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου συναυλία τζαζ και σύγχρονης μουσικής στο Δημοτικό Θέατρο Νέας…

26 Δεκεμβρίου 2023

Σύσκεψη νέων αγροτών στη Ζαγορά

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Μαγνησίας καλει σε σύσκεψη τους νέους αγρότες, στην κεντρική πλατεία Ζαγοράς…

26 Δεκεμβρίου 2023

«Στη Θεσσαλονίκη ξέρουν γιατί»: Το τραγούδι που είπε μόνο 1 φορά ο Καρράς και δεν το τραγούδησε ποτέ ξανά

Dailymedia Newsroom Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η λέξη φιλία για τον Βασίλη Καρρά ήταν…

26 Δεκεμβρίου 2023