Τοπικά

Νέο ταρτάν και στέγαστρο στο δημοτικό στάδιο Αλμυρού

 

Στην τελική ευθεία εισέρχεται η υλοποίηση του έργου συντήρησης και ανακατασκευής των εγκαταστάσεων του δημοτικού σταδίου Αλμυρού «Αθ. Ραγάζος», με τις παρεμβάσεις, μεταξύ άλλων, να περιλαμβάνουν την αντικατάσταση τμημάτων του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) και την κατασκευή στεγάστρου, που θα καλύπτει όλη την κερκίδα των θεατών.
Το έργο σύμφωνα με τη μελέτη είναι συνολικού προϋπολογισμού 510.000 ευρώ, ενώ η χρηματοδότηση θα προέλθει από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» και ιδίους πόρους του Δήμου Αλμυρού.
Για το ταρτάν η μελέτη προβλέπει να γίνει αποξήλωση και στη συνέχεια θα γίνει ασφαλτόστρωση, προκειμένου να υπάρχουν σωστές κλίσεις και τοποθέτηση του νέου ελαστικού τάπητα.
Με την τοποθέτηση του στεγάστρου, αναμένεται να δοθεί λύση στο σοβαρό πρόβλημα που παρατηρείται τη χειμερινή περίοδο με τον εισροή υδάτων στην κλειστή αίθουσα προπόνησης των αθλητών στίβου, η οποία βρίσκεται ακριβώς κάτω από τις κερκίδες.
Παράλληλα, προβλέπεται να γίνουν και εργασίες υδροχρωματισμού, με τον δήμαρχο Αλμυρού Δημ. Εσερίδη να αναφέρει χαρακτηριστικά πως «θέλουμε να αναμορφώσουμε τους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων στο δημοτικό στάδιο, ώστε να καταστεί πιο λειτουργική και σύγχρονη για τους αθλούμενους».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το