Τοπικά

Νέο παραλήρημα Αχ. Μπέου – Βωμολοχίες, ελληνικούρες και επίθεση στο …σάπιο καθεστώς

MPEOS

Ο Αχ. Μπέος έδωσε σήμερα συνέντευξη για να ανακοινώσει ότι θα διοικεί τον δήμο και απευθύνθηκε στην ομάδα του για να ανακοινώσει εμμέσως τις αλλαγές που έρχονται στις θέσεις ευθύνης. «Ποιος είναι ο ρόλος μου εδώ πέρα; Ο ρόλος που με επέλεξε ο κόσμος», είπε και δήλωσε πως ο Νόμος είναι… ξεκάθαρος και ο μόνος που μπορεί να παρέμβει είναι τα τανκς.
«Μια σαπίλα ξεπερασμένη διοικούσε την πόλη που εξυπηρετούσε ημετέρους και λύμαινε τα ταμεία του δήμου Βόλου, λέγοντας ψέματα. Δεν θα ρωτήσω κανέναν αν θα μιλάω στην ιμιτασιόν δημοκρατία και δεν θα δώσω λογαριασμό στους αριστερούς του κώλου. Τους πειράζει που η δημοτική αρχή κάνει έργο και αυτή η ομάδα παραμένει συμπαγές. Ας έχουν γραμματέα τον Πουλάκη και τον Περιστεράκη. Εγω θα είμαι στο δημαρχείο θα λέω τη γνώμη μου, θα συνεργάζομαι με δημοτικούς συμβούλους και δεν θα ρωτάμε κανέναν», είπε. Επιτέθηκε στον πρόεδρο του Γηροκομείου αποκαλώντας τον «φρούτο», δεν έδωσε ωστόσο κανένα στοιχείο για όσα τον κατηγόρησε ο κ. Παύλος Πάνος σε σχέση με τη διαχείριση των χρημάτων της συναυλίας Ρέμου. Επιτέθηκε στον επίτροπο του κράτους που δεν εγκρίνει τα τιμολόγια του δήμου, αλλά και στον διευθυντή προγραμματισμού του δήμου Στ. Νικηφόρο που κατέθεσε αίτηση αξιολόγησης για τη θέση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης. Τον αποκάλεσε, μάλιστα, κομματόσκυλο και κοπρόσκυλο.
Για το Γηροκομείο είπε: «Δοθήκανε έξι χιλιάδες μετρητά παρόν μου και με χορηγίες πήρε το Γηροκομείο 7,5 χιλιάδες ευρώ. Λείπουνε λέει κάποια περιστατικά και αν έπρεπε να μαζευτούν περιστατικά από των ηχοληπτών, τα πούλμαν, τις αφίσες, ήταν δουλειά τους να τα βρουν. Ο δήμος Βόλου δεν είχε καμία δουλειά με τη συναυλία. Μόνο εγω είπα το φίλο μου το Ρέμο να βοηθήσει. Πόσο στοίχισε η συναυλία ούτε με νοιάζει, ούτε ξέρω», είπε αλλά παραδέχτηκε ότι ανακατευόταν με όλα η συνεργάτιδά του. Σύμφωνα με όσα είπε, τη μοιρασιά των χρημάτων την έκανε η μάνατζερ του Αντώνη Ρέμου.
«Είναι όλοι τόσο βρωμιάρηδες και ελεεινοί που δεν μπορούν να το αντέξουν. Δεν με αγγίζουν αθλιότητες και αλητείες». Παραδέχτηκε ότι ο δήμος δεν κάνει έργο, αλλά είπε πως έχει βελτιώσει την καθαριότητα, κάτι που ωστόσο δεν φαίνεται στον τομέα της καθαριότητας. Είπε επίσης ότι παρέλαβε ταμείο 6 εκ. ευρώ και σήμερα διαθέτει 10 εκ. , ενώ εξόφλησε προμηθευτές με 3 εκ. ευρώ. Σημείωσε πως οι άλλοι που διοικούσαν την πόλη δεν ήταν επιχειρηματίες, αλλά αυτός και η ομάδα του «χαλάσανε πολλά χρόνια στον τρόπο διοικείν».
«Ο κόσμος ψήφισε γνωρίζοντας τα προβλήματα του Αχιλλέα Μπέου
Ποιος είναι ρόλος μου εδώ; Ο ρόλος που με επέλεξε ο Βόλος», είπε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το