Ελλάδα

Νέο κήρυγμα μίσους από τον Αμβρόσιο: Απεσταλμένοι κατακτητές οι δήθεν μετανάστες!

Νέο αντιμεταναστευτικό, «χριστιανικό», κρεσέντο του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου, ο οποίος μέσω ανάρτησης στο προσωπικό του ιστολόγιο κάνει λόγο για κατάκτηση της χώρας μας από δήθεν μετανάστες και καλεί το λαό να «σηκωθεί από τον καναπέ της ραστώνης» και να ξεσηκωθεί για την απελευθέρωση της πατρίδας, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον υφυπουργό Παιδείας Κώστα Ζουράρι.

«Κάποτε ο Τοργκούτ Οζάλ, πάλαι ποτέ Πρόεδρος της Τουρκίας, είπε τα εξής πολύ βαρυσήμαντα λόγια: ‘Εμείς θα κατακτήσουμε την Ευρώπη δια των γεννήσεων’! Τα προφητικά αυτά λόγια βρήκαν επαλήθευση και εφαρμογή πολύ ενωρίτερα από όσο φανταζόμασταν! Η Ευρώπη έχει ήδη κατακτηθεί!» γράφει ο Αμβρόσιος, κάνοντας πολιτικοκοινωνική «ανάλυση» όσων συμβαίνουν στην Ευρώπη.
Αναφερόμενος ειδικά στην περίπτωση της Ελλάδας, χαρακτηρίζει την κατάσταση τραγική, κάνοντας λόγο για κατάκτηση της χώρας από τους δήθεν μετανάστες που στην ουσία είναι «απεσταλμένοι κατακτητές» και σημειώνοντας ότι άρχισε ήδη ο διχασμός του λαού, με αφορμή την ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία.
«Εν τω μεταξύ οι δήθεν μετανάστες, στην ουσία όμως απεσταλμένοι κατακτητές, άρχισαν ήδη την εγκληματική δράση τους! Επιτίθενται, κλέβουν, τραυματίζουν ή και φονεύουν αθώους Έλληνες πολίτες. Παράλληλα το άθεο Κράτος και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία απροκάλυπτα πλέον προωθεί την αθεΐα, ετοιμάζει πυρετωδώς το μεγάλο Τζαμί στην περιοχή του Βοτανικού! Κτίζεται με χρήματα του Έλληνας φορολογουμένου! Τι και εάν ο Λαός αντιδρά; Η Χριστιανική Ορθόδοξος Εκκλησία βάλλεται, αλλ’ ο Ισλαμισμός ενισχύεται!», αναφέρει ο Αμβρόσιος στην ανάρτησή του, επικαλούμενος και τα λόγια του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Καλεί δε τον λαό να ξυπνήσει, να συνέλθει και να στοχασθεί. «Σηκωθείτε από τον καναπέ της ραστώνης! Αναλάβετε τις ευθύνες σας! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας! Άλλοι θα κυβερνούν τον τόπο μας! Η Ελληνοχριστιανική Αγωγή θα είναι αντικείμενο των ερευνητών της ιστορίας! Η Ελλάδα θα αποτελεί παρελθόν!», τονίζει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ανάγκη σωτηρίας και απελευθέρωσης της πατρίδας και διαφύλαξης του χαρακτήρα της «ελληνοχριστιανικής γειτονιάς».

Επικίνδυνος ο Ζουράρις
Στο στόχαστρο του Μητροπολίτη μπαίνει και ο υφυπουργός Παιδείας τον οποίο χαρακτηρίζει ακόμη πιο «επικίνδυνο άνθρωπο» από τον «άθεο Φίλη», και τον καταγγέλλει ότι «δίνει το …..αντι-παράδειγμα, δηλ. το πρότυπο προς αποφυγή, όχι πρός μίμηση ! ‘Ενας τύπος, που ντύνεται και συμπεριφέρεται σαν λέτσος, κάτι το τελείως ανάρμοστο για το αξίωμα που κατέχει».
«Αιδώς Αμφι…ριε», λέει απευθυνόμενος στον κ. Ζουράρι και συνεχίζοντας το «χριστιανικό» κήρυγμά του, αναφέρεται στη δήλωση του υφυπουργού «για τη συμμετοχή του σε παρέλαση Gays, επίσης στο Παρίσι κατά την διάρκεια των σπουδών του εκεί, όπου δέχθηκε τις εκδηλώσεις ένος γιγντόσωμου άνδρα των ….250 κιλών! Αυτά, λοιπόν, συμβαίνουν στην Χριστιανική Ελλάδα του 21ου αιώνος κάτω από την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δηλ. ‘ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΆ ΑΡΙΣΤΕΡΑ’!», σημειώνει.

«Σας ερωτώ: ακόμη δεν αγανακτήσατε; Τότε είσθε άξιοι της τύχης σας! Είσθε ήδη υποδουλωμένοι, σήμερα μεν στον αριστερό ΣΥΡΙΖΑ, αύριο δε στους Μουσουλμάνους Κατακτητές!», συνεχίζει ο Αμβρόσιος και καταλήγει: «Έλληνες Αδελφοί: ‘Εγώ είπα και ελάλησα! Αμαρ- τίαν ουκ έχω!’ Από εδώ και πέρα το κρίμα θα είναι δικό σας».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το