Αθλητισμός

Νέο «διπλό» ο Κένταυρος, νίκησε 23-34 τους Αμφικτύονες Λαμίας

Με κεκτημένη ταχύτητα πέρασε και από την Λαμία η ομάδα χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς. Νέο θύμα του έπεσαν οι τοπικοί Αμφικτύονες. Σε ένα παιχνίδι με αρκετές ιδιαιτερότητες οι νεαροί παίκτες του Κενταύρου κατάφεραν και ζευγάρωσαν τις νίκες τους στον 1ο όμιλο (Α’ υποόμιλος) της Β’ Εθνικής με σκορ 23-34.

Ωστόσο, τη δεύτερη στη σειρά εκτός έδρας νίκη δεν κατάφερε να πανηγυρίσει η ομάδα της Μαγνησίας διότι επισκιάστηκε από τον τραυματισμό στον γόνατο του αρχηγού της Παναγιώτη Μησιρλίδη. Η κατάσταση του οποίου θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες με την ευχή να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν στη φυσική του θέση.

Στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες του Θοδωρή Παπαδόπουλου και της Εύης Πασσιά κατάφεραν να ξεπεράσουν τον τραυματισμό του αρχηγού στην αρχή του αγώνα και παίζοντας καταπληκτική άμυνα περιόρισαν τους γηπεδούχους στα έξι τέρματα στο α’ ημίχρονο, ενώ επιθετικά σκόραραν με όλους τους τρόπους. Η κόρνα της γραμματείας βρήκε τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 6-15.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να περιορίσουν τα επιθετικά ατού του Κενταύρου παίζοντας μια ιδιαίτερα επιθετική άμυνα. Η τακτική τους όμως δεν απέδωσε καρπούς αφού οι παίκτες του Κενταύρου βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις. Γρήγορα η διαφορά ξεπέρασε τα 10 τέρματα, ενώ στο 50ό λεπτό πήγε στο +14 (17-31). Πέντε λεπτά πριν το φινάλε έφτασε και στη μέγιστη τιμή της, το +15 (19-34). Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αρκετές αλλαγές από τους φιλοξενούμενους, το ενδιαφέρον ατόνισε και το παιχνίδι έληξε με σκορ 23-34.

Η επιστροφή του τερματοφύλακα Γρηγόρη Γκαμώτσου κάτω από τα δοκάρια ήταν καθοριστική. Ο Λαζάρου που πέτυχε εννέα γκολ, με τους Χιώτη και Πάσχο που ο καθένας σημείωσε από επτά τέρματα  κατάφεραν να διασπάσουν την πολλές φορές ιδιαίτερα σκληρή άμυνα των γηπεδούχων/ Επίσης και ο νεαρός Άγγελος Καλαποδάς, σκόρερ δύο τερμάτων, δήλωσε «παρών» σε άμυνα και επίθεση όταν χρειάστηκε.

Η ομάδα του Κενταύρου δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις το επόμενο Σαββατοκύριακο και θα έχει δύο εβδομάδες να προετοιμαστεί για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της, την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, με αντίπαλο την Α.Ε. Χαλανδρίου.

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-5, 3-7, 4-8, 5-10, 6-15 (ημίχρονο), 11-19, 12-24, 13-29, 17-31, 19-34, 23-34.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ: Γκαμώτσος, Χανιάς, Αντωνιάδης (1), Καλαποδάς (2), Μιχαλόπουλος, Λαζαρίδης, Λαζάρου (9), Χαλκιάς, Μακρής (5), Χιώτης (7), Πάσχος (7), Καρανάσιος (2), Λαγδός,  Ελευθεριάδης, Μησιρλίδης (1), Γ. Παπαδόπουλος.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ιταλία: Βουλευτές τραγουδούσαν «Bella Ciao» την ώρα που έπεφτε το άγριο ξύλο στη Βουλή

Μεγάλη ένταση, με άσκηση βίας, σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην ιταλική βουλή όταν…

13 Ιουνίου 2024

Ρέθυμνο: Στρατολόγησαν Παλαιστίνιο για να σκοτώσει 39χρονη και τον Ισραηλινό συνεργάτη της

Κακουργηματική δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στην υπόθεση τριών ατόμων που καταγγέλλονται ότι «στρατολόγησαν» έναν…

13 Ιουνίου 2024

ΠΑΣΟΚ: Ανοίγει η «βεντάλια» αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο «γρίφος» του Χάρη Δούκα

Ανοίγει η «βεντάλια» με τα ονόματα στελεχών και βουλευτών που αμφισβητούν τον Νίκο Ανδρουλάκη στην…

13 Ιουνίου 2024

Mouthpad: Συσκευή μετατρέπει τη γλώσσα σε… κέρσορα ποντικιού

Η τεχνολογία διεπαφής εγκεφάλου-υπολογιστή (BCIs) έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια με τέτοιο τρόπου που αναμένεται…

13 Ιουνίου 2024

Σε οικονομική κρίση η Unrwa – Καλεί την Τουρκία να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη χρηματοδότηση υπέρ Παλαιστινίων

Η Unrwa, η οργάνωση των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες, βρίσκεται σε κρίσιμη οικονομική…

13 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Aθωώθηκε ομόφωνα ο παιδίατρος που κατηγορούνταν για ασέλγεια στο λίγων μηνών παιδί του

Αθωώθηκε ομόφωνα ο παιδίατρος από την Πάτρα από τις κατηγορίες που ασκήθηκαν εις βάρος του,…

13 Ιουνίου 2024