Τοπικά

Νέο Δ.Σ. στην Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαγνησίας – Απέκτησε δικό της γραφείο

(φωτό αρχείου)
(φωτό αρχείου)νείς

Συγκροτήθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Βόλου, μετά την αυτοδίκαιη αποχώρηση μέλους του Δ.Σ.

Ύστερα από εκλογική διαδικασία μεταξύ των εκλεγμένων μελών, το νέο Δ.Σ της Ένωσης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Ηλίας Κουτσερής, Αντιπρόεδρος : Θέμης Κορομηλής, Γ.Γραμματέας : Έφη Διανέλλου, Ειδική Γραμματέας: Γεωργία Μπίτση, Ταμίας: Ελένη Μανιάτη –Βεργίνη και Έφοροι: Ευαγγελία Χαρίτου και Λιάνα Πασχούδη.

Επίσης, ορίσθηκαν εκ μέρους της Ένωσης, τα βασικά όπως και αναπληρωματικά μέλη για τις εξής επιτροπές του Δήμου: Δημοτική Επιτροπή Παιδείας, Α/βάθμια σχολική επιτροπή και Β/βάθμια σχολική επιτροπή.

Στο μεταξύ, δική της έδρα- γραφείο εξασφάλισε πλέον η Ένωση, με την συνδρομή της ΚΕΚΠΑ- ΔΙΕΚ. Το γραφείο βρίσκεται στο Κοινωνικό Κέντρο των Αγίων Αναργύρων, στη συμβολή των οδών Αραχώβης 1 και Μπότσαρη στο 1ο όροφο, ενώ σύντομα, θα οριστεί και θα ανακοινωθεί ωράριο, για την επίσκεψη προεδρείων συλλόγων με σκοπό τη συνεργασία και την ανάπτυξη προβληματισμών, όπως και την κατάθεση προτάσεων.

Σε ανακοίνωσή του, το Δ.Σ. της Ένωσης, ευχαριστεί την διοίκηση του Κοινωφελούς Οργανισμού, καθώς και όλους όσοι βοήθησαν για την επίτευξη του στόχου, που ήταν ο καθορισμός έδρας για μια Ένωση που αντιπροσωπεύει γονείς άνω των 20.000 μαθητών σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση για το «Καλλικρατικό» Δ. Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το