Τοπικά

Νέο μπαράζ διαρρήξεων διαμερισμάτων στον Βόλο

Μπαράζ διαρρήξεων διαμερισμάτων πολυκατοικιών χθες στον Βόλο, καθώς οι άγνωστοι «ποντικοί» διέρρηξαν άλλα τέσσερα διαμερίσματα και συνολικά μαζί με τα δύο διαμερίσματα που είχαν διαρρήξει προχθές, ο συνολικός τους αριθμός έφθασε τα έξι…

Και στις διαρρήξεις αυτές οι «ποντικοί» έδρασαν πρωινές και μεσημεριανές ώρες και με ταχύτητα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως επιλέγουν διαμερίσματα σε υψηλούς ορόφους πολυκατοικιών και μάλιστα στη συντριπτική τους πλειοψηφία με θωρακισμένες πόρτες… Φέρεται να είναι δύο οι δράστες και να παρακολουθούν τις οικίες, που επιλέγουν να «ανοίξουν».
Χθες σειρά είχαν δύο πολυκατοικίες, μία στη Ν. Ιωνία, στην οδό Παρασκευοπούλου και μία στον Βόλο, στη γωνία των οδών Ογλ και Ανθ. Γαζή.
Στην πρώτη πολυκατοικία άνοιξαν δύο διαμερίσματα, που βρίσκονται στον τρίτο όροφο, κλέβοντας χρήματα και χρυσαφικά. Και στα δύο διαμερίσματα οι πόρτες ήταν θωρακισμένες. Οι διαρρήξεις έγιναν τις πρωινές ώρες χθες κι ενώ οι ιδιοκτήτες τους απουσίαζαν στις εργασίες τους.
Στη δεύτερη πολυκατοικία, στη γωνία των οδών Ογλ και Γαζή διέρρηξαν επίσης δύο διαμερίσματα, στον 4ο όροφο, τα οποία μάλιστα βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.
Το ένα διαμέρισμα είναι δυάρι και το άλλο πεντάρι και το ένα εκ των δύο έχει θωρακισμένη πόρτα.
Οι διαρρήξεις αυτές έγιναν το χρονικό διάστημα μεταξύ 12 και 1 το μεσημέρι, σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων.
Έκλεψαν χρυσαφικά και χρήματα και η ιδιοκτήτρια του μικρού διαμερίσματος ήταν τυχερή, καθώς φέρεται να δήλωσε πως σώθηκαν και δεν βρήκαν οι «ποντικοί» τις βέρες του γάμου της και το βαφτιστικό σταυρουδάκι του παιδιού της…
Και στα δύο διαμερίσματα οι δράστες είχαν ανακατέψει ρούχα και έπιπλα και έσπασαν και ένα κομοδίνο.
Οι δράστες είναι θρασείς, καθώς την ώρα που διέρρηξαν το μικρό διαμέρισμα η ιδιοκτήτριά του είχε βγει από το σπίτι (φαίνεται πως το παρακολουθούσαν καθώς απουσίασε μόλις μία ώρα) και είχε αφήσει στην κουζίνα να σιγοβράζει φαγητό σε χύτρα…
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες βρέθηκε αποτύπωμα του ενός εκ των δραστών από την Αστυνομία, που συνεχίζει τις έρευνες και μάλλον βρίσκεται κοντά στη σύλληψή τους.
Υπενθυμίζεται ότι προχθές πρωινές ώρες είχαν ανοίξει άλλα δύο διαμερίσματα στην περιοχή της οδού Ρ. Φεραίου με Βασσάνη. Τα δύο διαμερίσματα που διέρρηξαν οι άγνωστοι «ποντικοί», βρίσκονται στην ίδια πολυκατοικία. Μάλιστα στο ένα μπήκαν ανοίγοντας και τη θωρακισμένη πόρτα που έχει… Έκλεψαν χρυσαφικά και χρήματα άγνωστου ποσού. Το ένα διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το