Ελλάδα

Νεκρός ο Βούλγαρος από τον πυροβολισμό του 80χρονου στα Καμίνια Αχαΐας

Δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή τελικά, ο 45χρονος Βούλγαρος ο οποίος δέχθηκε τον πυροβολισμό από τον 8χρονο και είχε διακομισθεί σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο στα Καμίνια Αχαΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος δράστης φέρεται να νοίκιαζε στο θύμα, ξύλινο παράπηγμα στο οποίο διέμενε στην περιοχή, ωστόσο ακόμα δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του, σκοτώντας με κυνηγετικό όπλο, τον Βούλγαρο στο κεφάλι.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις εντόπισαν το λεωφορείο 5, στο οποίο επιβιβάστηκε ο 80χρονος με κατεύθυνση την Πάτρα, εγκαταλείποντας το σημείο του συμβάντος. Το όπλο ο δράστης το έχει αφήσει στο σημείο στη συμβολή των οδών ΠΕΟ Πατρών Πύργου και Μακεδονομάχου Αθ. Χριστοδουλόπουλου.

Η σύλληψη του δράστη έγινε μπροστά από τη ΔΕΥΑΠ, έπειτα από τη συνεννόηση της Αστυνομίας με το Αστικό ΚΤΕΛ και τον οδηγό, οπότε και σταμάτησε το λεωφορείο όταν είχαν ήδη περικυκλώσει το όχημα οι αστυνομικοί.

Μετά τις 20:00 το θύμα διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο εκτάκτως μετά το νοσοκομείο «Άγιο Ανδρέα”» και εκεί κατέληξε.

Πηγή: Tempo24

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το