Ελλάδα

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η γνωστή τραγουδίστρια Ρένα Πάντα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών η γνωστή τραγουδίστρια των 70s και 80s, Ρένα Πάντα. «Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά» είχε πει, μεταξύ άλλων, η Ρένα Πάντα σε συνέντευξή της τον Ιούλιο του 2018.

Τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, αλλά και στη σκληρή μάχη της με τον καρκίνο. Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε ότι είχε ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν την οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα.. Δεν πρόλαβαν όμως. Σήμερα το πρωί οι γείτονες στην πολυκατοικία της τη βρήκαν νεκρή.

Ρένα Πάντα: Μεσουράνησε τη χρυσή δεκαετία του ’80 στο τραγούδι
Η Ρένα Πάντα είχε μιλήσει στην εκπομπή «Μαζί σου» και είχε συγκλονίσει με την ιστορία της και τη δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Πέρασα ένα μεγάλο καρκίνο. Μου έχουν αφαιρέσει τα μισά όργανα από το σώμα μου για να ζω τώρα και αν δεν ήμουν άνθρωπος που δούλεψε στη νύχτα και έκανε ατασθαλίες, τώρα ίσως και να μην ζούσα», αποκάλυψε η αγαπημένη τραγουδίστρια. Πριν πέντε χρόνια η Ρένα Πάντα έχασε την μητέρα της και πέρασε μια δύσκολη περίοδο βυθισμένη στην κατάθλιψη, με προβλήματα διαβίωσης. Μπορεί στο παρελθόν να είχε ζήσει πλουσιοπάροχα, τώρα τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα διαβίωσης. «Αυτήν τη στιγμή αντιμετωπίζω τρομερά προβλήματα διαβίωσης. Δεν έχω να ζήσω» είχε πει η γνωστή τραγουδίστρια.

Η Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος και το Ταμείο Αλληλοβοηθείας Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ) είχαν διοργανώσει μεγάλη συναυλία για τη στήριξη της τραγουδίστριας τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 στο Θέατρο Βέμπο. Στη συναυλία που είχε πραγματοποιηθεί παρουσία της Ρένας Πάντα, συμμετείχαν, είτε τραγουδώντας, είτε απλά παριστάμενοι οι: Γιώργος Κατσαρός, Μπέσσυ Αργυράκη, Δάκης, Γιάννης Ζουγανέλης, Βασίλης Καρράς, Λιζέττα Νικολάου, Φίλιππος Νικολάου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Πασχάλης, Νάντια Καραγιάννη, Ελένη Φιλίνη, Σπύρος Μπιμπίλας, Βασίλης Παϊτέρης, Γιώργος Γιαννιώτης, Μάκης Κωστίνης, Γιώργος Καμπουρίδης και πολλοί άλλοι.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το