Τοπικά

Nέες υπηρεσίες, Νοσηλευτική και Κοινωνική, στο Σουρλίγκειο Ίδρυμα

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου στα γραφεία του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, ο  Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος, προήδρευσε  σε σύσκεψη με τη συμμετοχή των πέντε νέων υπαλλήλων του Σουρλιγκείου Γηροκομείου Καναλίων. Στη σύσκεψη συμμετείχαν και ο Προεδρεύων του Διοικητικού Συμβουλίου του Σουρλιγκείου Ιδρύματος Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως και ο Διευθυντής του Γηροκομείου κ. Ιωάννης Μόσχος.

Ο π. Δαμασκηνός παρουσίασε στον κ. Ιγνάτιο, την Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος κ. Ευαγγελία Μπαφαλούκα, την Προϊσταμένη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Ιδρύματος κ. Γραμματή-Ειρήνη Βλαχονάτσιου, Κοινωνική Λειτουργό, και τις τρεις νέες νοσηλεύτριες του Γηροκομείου: Άρτεμι Σέγκλια, Χριστίνα Δήμου και Ευθυμία Γκάλιου.

Στη συνέχεια το λόγο έλαβε ο  Μητροπολίτης  ο οποίος έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, αναφερόμενος στην ιστορία του Ιδρύματος και στον δωρητή  Αθανάσιο Γκαβαρδίνα. Έθεσε τους στόχους  για τη λειτουργία του Ιδρύματος και τόνισε με έμφαση ότι η ενότητα του προσωπικού και η άσκηση των καθηκόντων τους αποτελούν την εγγύηση της σωστής λειτουργίας του. Τέλος έδωσε έμφαση στη σημασία της συγκρότησης των δύο καινούριων υπηρεσιών του Ιδρύματος, της Νοσηλευτικής και της Κοινωνικής, και ευχήθηκε και οι δύο νέες αυτές πρωτοβουλίες να συμβάλουν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το Ίδρυμα και στην εξασφάλιση ιδανικών συνθηκών διαβίωσης των τροφίμων.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το