Τοπικά

Νέες δωρεές στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου

Σε νέες δωρεές προχώρησαν συμπολίτες και φορείς στο Νοσοκομείο Βόλου δείχνοντας έτσι για ακόμη μια φορά την αγάπη τους, αλλά και το ενδιαφέρον τους για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου προς τους ασθενείς.

Ειδικότερα, όπως τόνισε ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίος Δραμητινός, «ο σύλλογος καρκινοπαθών δώρισε στο Νοσοκομείο Βόλου ένα αναπηρικό καροτσάκι, ενώ ιδιώτες δώρισαν φάρμακα, αλλά και 60 κουβέρτες. Ό,τι μας προσφέρουν οι συμπολίτες, τα έχουμε ανάγκη και τους ευχαριστούμε πολύ. Και ελπίζουμε να αποτελέσουν παραδείγματα μίμησης και για άλλους. Εδώ και μερικούς μήνες οι δωρεές έχουν αυξηθεί σημαντικά και οι συμπολίτες δείχνουν την αγάπη τους για το «Αχιλλοπούλειο»».

Πάντως ενδιαφέρον έχει και η απόφαση συμπολίτη να προσφέρει τις 60 κουβέρτες, ενώ άλλος συμπολίτης ενδιαφέρεται να δωρίσει σεντόνια. Ο ιματισμός είναι απαραίτητος για τα κρεβάτια του Νοσοκομείου που χρειάζεται συνεχώς είδη από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Εξάλλου δεν λείπουν οι περιπτώσεις, όπου συγγενείς ασθενών φέρνουν από το σπίτι τους ιματισμό για να καλύψουν ανάγκες των αγαπημένων τους προσώπων που νοσηλεύονται.

 

Ψηφίστηκε ο οργανισμός

 

Συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου, όπου μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η ψήφιση του νέου οργανισμού λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Το πολυσέλιδο κείμενο θα αποσταλεί στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και μετά στο υπουργείο Υγείας για να εγκριθεί.

Πάντως ο κ. Δραμητινός επισήμανε πως στον νέο οργανισμό λειτουργίας έγιναν δεκτές και άλλες προτάσεις των εργαζομένων και των γιατρών κυρίως όσον αφορά στη λειτουργικότητα και την κατανομή ορισμένων τμημάτων, ενώ πρόσθεσε πως από δω και πέρα θα ξεκινήσει η προσπάθεια για τη διεκδίκηση της υλοποίησης των προτάσεων που περιλαμβάνονται στον νέο οργανισμό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το