Τοπικά

Νέες διευκρινίσεις από το “Ράφι της Αγάπης” για την εκδήλωση στο Ορφανοτροφείο με τους χρυσαυγίτες βουλευτές

“Δεν συντασσόμαστε πολιτικά με κανένα απολύτως κόμμα» δηλώνει σε ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Το Ράφι της Αγάπης» μετά τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο Ορφανοτροφείο Βόλου, που ταυτίστηκαν με την παρουσία δύο βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η ανακοίνωση του Δ.Σ.:

«Η βιβλιοθήκη αναγνωστήριο στο Ορφανοτροφείο Βόλου εγκαινιάστηκε την περασμένη Κυριακή 9/12 με απόλυτη επιτυχία. Η βιβλιοθήκη αυτή είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Το Ράφι της Αγάπης» και του Δ.Σ. του ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου.
Πάνω από 700 τίτλοι βιβλίων συγκεντρώθηκαν από συγγραφείς, ιδιώτες, βιβλιοπωλεία, εκδοτικούς οίκους, αλλά και βιβλιοφιλικές ομάδες. Μέσα στον φιλόξενο χώρο που διαμορφώθηκε από τους υπεύθυνους του ιδρύματος ειδικά για τον σκοπό αυτό, τα παιδιά του ιδρύματος, καθώς και της τοπικής κοινωνίας θα μπορούν να διαβάζουν βιβλία και να περνούν δημιουργικά την ώρα τους.

Το ανοιχτό κάλεσμα που απεύθυνε το Ίδρυμα, αλλά και το σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου που περιηγήθηκε στους χώρους και στο αναγνωστήριο και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τη δύναμη της ενότητας και της αλληλεγγύης στους κόλπους του ιδρύματος, που επάξια έφερε εις πέρας την περάτωση αυτής της δράσης. Ακόμα, είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα εδέσματα ενός πλούσιου μπουφέ και τις χειροτεχνικές δημιουργίες των υπευθύνων κυριών για τις επερχόμενες γιορτές.
Λόγω της ξαφνικής ασθένειας της προέδρου του σωματείου Εύα Παυλίδου, τον ανάλογο χαιρετισμό απηύθυνε η αντιπρόεδρος Νατάσσα Καραμανλή, ευχαριστώντας το ίδρυμα και τον πρόεδρό του Κώστα Θεοδώρου για την ένθερμη φιλοξενία του, αλλά και το προσωπικό για την εγκάρδια υποστήριξη στο έργο του σωματείου.
Λόγω κάποιων ανάρμοστων, κακεντρεχών και ατεκμηρίωτων δημοσιευμάτων, «Το Ράφι της Αγάπης» επιθυμεί να δηλώσει ανοιχτά ότι δεν κατευθύνεται, δεν στηρίζει, δεν χρηματίζεται, δεν στηρίζεται, δεν εξυπηρετεί, ούτε και συντάσσεται πολιτικά με κανένα απολύτως κόμμα. «Το Ράφι της Αγάπης» επιθυμεί να δηλώσει ότι ήταν ο φιλοξενούμενος φορέας στους χώρους του ιδρύματος, σε μια ανοιχτή εκδήλωση εγκαινιασμού προς άπαντες ασχέτως προσωπικής ιδιότητας. «Το Ράφι της Αγάπης» επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο Κώστα Θεοδώρου για την συνεργασία και την κατανόηση του.

«Το Ράφι της Αγάπης» εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι ο τοπικός τύπος διαστρέβλωσε με τον δικό του τρόπο και για το δικό του όφελος την πραγμάτωση αυτής της δράσης που έγινε με αμέριστη αγάπη κι ανιδιοτέλεια για το αποκλειστικό όφελος των παιδιών. Οι πράξη αυτή καθαυτή είναι κατακριτέα από το σωματείο κι αποτελεί μέγιστη απρέπεια όχι μόνον προς το σώμα του, αλλά και προς την αξία της προσφοράς και του εθελοντισμού που πρεσβεύει»”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το