Αθλητισμός

Νέες διακρίσεις Βολιωτών στο Dragster

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι βολιώτικες επιτυχίες στο Dragster. Μάνος Λεβαντής, Πάνος Χαρχαλάκης, Στάθης Λαβασάς και Ανδρέας Κυριαζής πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Πραγματοποιήθηκαν στις Σέρρες και το Αγρίνιο ο 4ος και ο 5ος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster αντίστοιχα, όπου οι Βολιώτες έκαναν πάλι αισθητή την παρουσία τους.
Μεγάλη εκπροσώπηση είχε η ομάδα Leva Power αφού συμμετείχαν τρεις αναβάτες. Στον 5ο αγώνα ο Στάθης Λαβασάς οδηγώντας μηχανή τύπου Suzuki GSXR 1000 κατέλαβε την 4η θέση στη Real Street κάνοντας χρόνο 8.395 δευτερόλεπτα και τρέχοντας με 264 χιλιόμετρα. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατηγορία και η 4η θέση θεωρείται σημαντική επιτυχία.
Στο Αγρίνιο έτρεξε και ο Πάνος Χαρχαλάκης ο οποίος ήταν 6ος στην Pro Street 2. Μάλιστα οι δύο αναβάτες κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν, αφού προέκυψαν κάποιες βλάβες στη μηχανή. Μετά από μεγάλη προσπάθεια ξεπεράστηκαν και οι δύο Βολιώτες έφεραν τα παραπάνω αποτελέσματα.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην True Street 9.0 ο Κυριαζής

Την ομάδα Leva Power εκπροσώπησε στις Σέρρες ο Μάνος Λεβαντής. Ο 28χρονος αθλητής κατετάγη 6ος στη Real Street, ενώ άτυχος στάθηκε ο Πάνος Χαρχαλάκης. Κι αυτό γιατί είχε μία πτώση, που τον εμπόδισε να αναρριχηθεί ψηλά. Παρόλα αυτά ο Χαρχαλάκης φιγουράρει στην 3η θέση της γενικής κατάταξης στην απαιτητική κατηγορία της Pro Street 2.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη μηχανική υποστήριξη στην ομάδα Leva Power παρέχει ο Μάνος Λεβαντής. Συμπαραστάτης του και «δάσκαλός» του ταυτόχρονα είναι ο Γαβρίλος Πουμπουρίδης, ο οποίος ασκεί τα καθήκοντα του προγραμματιστή.

Από εκεί και πέρα μετά από αρκετό καιρό αποχής επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Ανδρέας Κυριαζής. Ο Βολιώτης αναβάτης έλαβε μέρος στον αγώνα του Αγρινίου έχοντας κάνει τον πρώτο χρόνο στην True Street 9.0. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ υψηλός και τελικά κατόρθωσε να ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου, χωρίς όμως να αγωνιστεί στην προημιτελική φάση της κατηγορίας.
Ο Ανδρέας Κυριαζής θα συμμετάσχει και στον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Dragster, ο οποίος θα γίνει πάλι στο Αγρίνιο. Σημειώνεται ότι έχει τη μηχανική υποστήριξη της ομάδας Zikos Racing, ενώ ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση «Ελαστικά Γιώργος Καλαμίδας), που τον βοηθά στην προσπάθειά του…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το