Τοπικά

Νέες χορηγίες από εταιρείες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βόλου

Συνεχίζεται η ενίσχυση και υποστήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Βόλου από μεγάλες εταιρείες. Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου κ. Παρασκευή Αναγνώστου – Στάθη, οι τελευταίες δωρεές έγιναν από:
– Την Εταιρεία ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ για την τόσο σημαντική προσφορά σε διάφορα είδη τροφίμων που είναι απαραίτητα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου
– Την Εταιρεία μεταφορών FRAGOCARGOγια τη μεταφορά των προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

“Η εμπιστοσύνη και η προσφορά τους είναι πολύ σημαντική καθώς οι ποσότητες των προϊόντων δύναται να καλύψουν ένα σημαντικό αριθμό οικογενειών που έχουν ενταχθεί και συνεχίζουν να εντάσσονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου. Το ενδιαφέρον και η στήριξή σας συμβάλλει στη δημιουργία μιας γέφυρας επικοινωνίας και αλληλεγγύης, δίνοντας το μήνυμα σε αυτούς που πραγματικά έχουν ανάγκη, ότι ζούμε σε μια κοινωνία αλληλοβοήθειας και ότι είμαστε πραγματικά κοντά τους”, τόνισε η κ. Αναγνώστου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Βόλου συνιστά Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και στηρίζει ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του Δήμου Βόλου, οι οποίες διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια υποστήριξης των συμπολιτών μας, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο τηλ.: 2421055156, ή να αποστείλουν σχετικό email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το