Κόσμος

Νεαρός δίνει 100 δολάρια σε άστεγο και τον παρακολουθεί για να δει πώς θα τα ξοδέψει (video)

thomas_

Ο νεαρός κινηματογραφιστής Τζος Πάλερ Λιν, που είναι διάσημος στο Youtube για τα βίντεό του, έδωσε 100 δολάρια στον άστεγο με το όνομα Τόμας και στη συνέχεια τον ακολούθησε με την κάμερά του από μακριά, με σκοπό να διαπιστώσει πώς θα τα ξοδέψει.

Οταν τον είδε να μπαίνει σε ένα μαγαζί που πουλάει αλκοόλ και τρόφιμα, νόμισε ότι είχε καταφέρει τον σκοπό του: Οτι ο άστεγος θα χρησιμοποιούσε τα λεφτά για να αγοράσει αλκοόλ. Ωστόσο, έκπληκτος διαπίστωσε ότι ο Τόμας αγόρασε τρόφιμα που τα μοίρασε σε άλλους άστεγους.

Ο νεαρός, συγκινημένος από τη χειρονομία του άστεγου, άφησε την κάμερα και του μίλησε. Του εξήγησε γιατί του έδωσε τα λεφτά και άκουσε την ιστορία του. Ο Τόμας εγκατέλειψε τη δουλειά του για να βοηθήσει τους άρρωστους γονείς του. Οταν οι γονείς του απεβίωσαν, ο Τόμας δεν μπορούσε να καλύψει το δάνειο για το διαμέρισμα στο οποίο ζούσε και βρέθηκε στον δρόμο.

Η ιστορία του συγκίνησε τον Τζος, που του έδωσε άλλα εκατό δολάρια, τον κέρασε φαγητό και του έκλεισε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ωστόσο, ο νεαρός δεν σταμάτησε εκεί, αλλά έφτιαξε και μια σελίδα στην οποία συγκεντρώνει χρήματα για να βοηθήσει τον Τόμας να ξαναβρεί σπίτι. Παρά τις ενστάσεις κάποιων που πιστεύουν ότι όλο αυτό ήταν σκηνοθετημένο, έχουν συγκεντρωθεί μέχρι τώρα 37.000 δολάρια

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το