Τοπικά

Νεαροί άρπαξαν 9.250 ευρώ μετρητά και κοσμήματα άνω των 20.000 ευρώ στον Βόλο

Στη φάκα πιάστηκαν δύο διαρρήκτες που είχαν μεταβληθεί σε μάστιγα για ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στον Βόλο, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά η αξία των οποίων σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να ξεπερνά τις 20.000 ευρώ.

Αναλυτικότερα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου κατάφεραν να ταυτοποιήσουν δύο νεαρούς, έναν 20χρονο Αλβανικής καταγωγής και 19χρονο Έλληνα, οι οποίοι φέρεται να έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας ο χρόνος δράσης τους τοποθετείται από τις 11 Ιανουαρίου της τρέχουσας χρονιάς έως και τις 10 Μαρτίου. Οι νεαροί σε έξι από τις επτά περιπτώσεις διάλεγαν διαμερίσματα πρώτου ορόφου σε πολυκατοικίες και διπλοκατοικίες και με σχοινί αναρριχόνταν μέχρι το μπαλκόνι, σε ώρες που έλειπαν οι ιδιοκτήτες. Άνοιγαν τις μπαλκονόπορτες, ενώ σε μια περίπτωση μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα και έμπαιναν στα διαμερίσματα ψάχνοντας για χρήματα και άλλα τιμαλφή.

Τις 7 φορές που το κατάφεραν έφυγαν με χρηματικό ποσό ύψους 9.250 ευρώ και χρυσαφικά, αξίας άνω των 20.000 ευρώ. Σχηματίζεται δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το