Τοπικά

Νέα τροπή στην υπόθεση των συνεταιρισμών- Η Παπανάτσιου διαψεύδει τον Νικήτα Πρίντζο για τα χρέη και δηλώνει ότι θα παραγραφούν

Νέα διάσταση δίνει στο θέμα των επιχορηγήσεων των δανείων που έλαβαν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί η βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου και διαψεύδει τον πρόεδρο της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζο.

Η δήλωση της  Κατερίνας Παπανάτσιου για το θέμα των ανακτήσεων των επιχορηγήσεων των δανείων που έλαβαν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί από την Αγροτική Τράπεζα το 1986.

“Η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥ.ΡΙΖ.Α κα. Κατερίνα Παπανάτσιου δηλώνει ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλη Αποστόλου, έλαβε τη ρητή διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να δρομολογηθούν διαδικασίες ανάκτησης των ποσών που αντιστοιχούν σε επιχορηγήσεις των δανείων που είχαν λάβει οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοί από την Αγροτική Τράπεζα το 1986, λόγω του ατυχήματος του Τσέρνομπιλ. Το Υπουργείο δεν είχε ποτέ αυτή τη πρόθεση και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την διαγραφή αυτών”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το