Ελλάδα

Νέα συγκέντρωση «Μένουμε Ευρώπη» το απόγευμα

συγκέντρωση ναι

Νέα συγκέντρωση θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη στις 19:30 στο Σύνταγμα η πρωτοβουλία “Μένουμε Ευρώπη”.

Οι επικεφαλής της κίνησης γράφουν στη σελίδα τους στο Facebook ότι “η πατρίδα μας βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού και η παραμονή της στην Ευρώπη κρίνεται τελεσίδικα την Κυριακή”.

“Οι στιγμές είναι κρισιμότατες και οι ευθύνες όλων μας απέναντι στην ιστορία τεράστιες. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιτρέψουμε να χαθεί η μεγαλύτερη κατάκτηση από το τέλος της χαμένης δεκαετίας των πολέμων. Δεν έχουμε δικαίωμα να επιστρέψουμε στο παρελθόν που θέλουν κάποιοι με δόλιους τρόπους να μας επιβάλλουν”, αναφέρουν.

Και συνεχίζουν: “Απαιτούμε να τηρηθούν όλες οι υποσχέσεις της κυβέρνησης για άμεση και δίκαιη συμφωνία, που δεν θα πλήττει τους ασθενέστερους και θα ξαναβάλει μπροστά την παραγωγική μηχανή της χώρας, που τώρα αιμορραγεί”.

“Ο χρόνος που χάθηκε μας κόστισε ήδη πολλά. Καλούμε όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από το τι ψήφισαν στο δημοψήφισμα της περασμένης Κυριακής να δώσουν το βροντερό παρών την Πέμπτη στις 7:30 στο Σύνταγμα. Μένουμε Ευρώπη και δεν το διαπραγματευόμαστε. Ελλάδα Ευρώπη Δημοκρατία”, καταλήγουν.

Πηγή:ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το