Τοπικά

Νέα παράταση για την ολοκλήρωση των εργασιών στο πρώην Υγειονομικό

Άλλους τρεις μήνες παράταση θα πάρει η ολοκλήρωση του έργου για τις παρεμβάσεις στις εξωτερικές όψεις και τον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο Κοινότητας, επί της 2ας Νοεμβρίου με Μακρινίτσης. Το έργο έχει πάρει ήδη τρεις παρατάσεις.
Οι εργασίες του έργου έχουν ολοκληρωθεί. Ωστόσο, η 1η Συμπληρωματική Σύμβαση, η οποία καλύπτει τη Δαπάνη Ανακύκλωσης Αποβλήτων του έργου δεν έχει υπογραφεί ακόμη. Επίσης, συντάσσεται νέος Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών τακτοποιητικού τύπου.

Κατόπιν εισήγηση της αρμόδιας υπηρεσίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου που συνεδριάζει αύριο Τετάρτη αναμένεται να χορηγήσει νέα παράτασης της προθεσμίας περαίωσης του έργου για τρεις (3) μήνες, δηλαδή έως τις 21 Απριλίου 2020 (οριακή προθεσμία, χωρίς υπαιτιότητα του αναδόχου), ώστε να υπογραφεί η 1η Συμπληρωματική Σύμβαση και να εγκριθεί ο Ανακεφαλαιωτικός Πίνακας Εργασιών. Έχει ήδη διατυπωθεί θετική γνώμη από την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την παράτασης της συμβατικής προθεσμίας περαίωσης του έργου για τρεις (3) μήνες, έως τις 21 Απριλίου 2020.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το