Αθλητισμός

Νέα μεταγραφική «βόμβα» στην Ανόρθωση – Μετά τον Μπόγδανο έκανε δικό της και τον Καραγεώργο

Νέα μεταγραφική «βόμβα» στην Ανόρθωση. Η νεοφώτιστη ομάδα στην Α1 ΕΣΚΑΘ μετά τον Δημήτρη Μπόγδανο ανακοίνωσε και την απόκτηση του Θωμά Καραγεώργου, ο οποίος πέρσι κατέκτησε την άνοδο στη Β’ Εθνική με τη Νίκη Βόλου.
Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Άλλη μια πολύ σπουδαία μεταγραφή ανακοίνωσε η Ανόρθωση αφού απέκτησε τον έμπειρο σούτινγκ γκαρντ και δεινό σκόρερ Θωμά Καραγεώργο. Η ομάδα της Ανόρθωσης μετά τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο (φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ) ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη αποκτώντας τον Θωμά Καραγεώργο που πέρσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα με την Νίκη Βόλου και πανηγύρισε την άνοδο στην Β’ Εθνική.
Ο έμπειρος Θωμάς Καραγεώργος είναι πολύ γνωστός στο μπάσκετ, αγωνίζεται πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες, διακρίνεται για την ταχύτητα του και για το καλό του περιφερειακό σουτ (έχει αναδειχθεί τέσσερις φορές πρώτος στα τρίποντα στην Γ’ Εθνική).

Έχει αγωνιστεί για 4 σεζόν στην Β’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ) και για 13 σεζόν στην Γ’ Εθνική (Ολυμπιακό Βόλου, Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση, ΑΕΛ, Ίωνα).
Ο Καραγεώργος έχει αγωνιστεί μόλις τρεις σεζόν στο τοπικό πρωτάθλημα (όταν ξεκίνησε στην Ανάληψη), το 2013 στον Ίωνα Βόλου και το 2018 στον Ολυμπιακό Βόλου όταν και κέρδισε ισάριθμες ανόδους στην Γ’ Εθνική όντας από τους πρώτους σκόρερ στις ομάδες που αγωνίστηκε.
Φέτος πείστηκε και θα αγωνίζεται με τα κυανέρυθρα της νεοφώτιστης Ανόρθωσης που με το καλημέρα δείχνει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Με την παρουσία άλλου ενός έμπειρου Βολιώτη αθλητή (είχε προηγηθεί η απόκτηση του πολύπειρου Δημήτρη Μπόγδανου) η Ανόρθωση στοχεύει όχι μόνο στην άνοδο του ανδρικού τμήματος στην Γ’ Εθνική αλλά και να αποτελέσουν φωτεινό πρότυπο για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας όπου δίνεται μεγάλη βάση και βαρύτητα.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και άλλος ένας έμπειρος αθλητής εγνωσμένης αξίας που αναμένεται να ταράξει και άλλο τα… νερά της Α1 ΕΣΚΑΘ».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πλούσια η δραστηριότητα του ΣΔΥ Βόλου

Με τον εκπληκτικό τρόπο που κύλησε όλη η χρονιά, πέρασε για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας…

15 Δεκεμβρίου 2023

Το Pornhub αποκαλύπτει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2023 – Ηλικιωμένες, ρομπότ και στολές τα… φετίχ της χρονιάς

Το Pornhub δημοσίευσε την ετήσια παγκόσμια έκθεσή του, αποκαλύπτοντας τα φετίχ με τις περισσότερες αναζητήσεις…

15 Δεκεμβρίου 2023

1973 Προσκοπική συνάντηση στο Αχίλλειο Μαγνησίας (video)

Έγχρωμο βουβό φιλμ 8mm. Αρχείο K. Αποστολέρη. Ο κινηματογραφιστής περιγράφει: «Αχίλλειον Μαγνησίας , καλοκαίρι 1973.…

15 Δεκεμβρίου 2023

Διακρίσεις του Αετού Αγριάς στο καράτε

Πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα το Κύπελλο Έγχρωμων και Μαύρων Ζωνών Karate Open Series υπό την αιγίδα…

15 Δεκεμβρίου 2023

Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον αστυνομικό που παρέσυρε και σκότωσε τη 19χρονη Αϊσέ

Ο αστυνομικός, που ομολόγησε πως ο ίδιος παρέσυρε με το υπηρεσιακό όχημα που οδηγούσε την…

15 Δεκεμβρίου 2023

Δράση του Κέντρου Υγείας Αλμυρού

Υπό την αιγίδα της 5 ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και υπό την…

15 Δεκεμβρίου 2023