Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Σάλος με τον βηματισμό ομάδας κοριτσιών στην παρέλαση (vid)

Ένα ιδιαίτερα παράξενο περιστατικό το οποίο δημιούργησε μεγάλη αμηχανία σε όσους το παρακολούθησαν, συνέβη κατά την διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου, στον δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fx-news, οι κοπέλες που «παρέλασαν», δεν έχουν καμία σχέση με τα σχολεία του δήμου.
Η ομάδα των κοριτσιών, κατά την διάρκεια της παρέλασης μπήκαν ανάμεσα στα γκρουπ μαθητών του 3ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας και του Γενικού Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας λίγο πριν τα σχολεία φτάσουν στην κεντρική πλατεία που βρισκόταν η εξέδρα των επισήμων.

Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για μαθήτριες κάποιου σχολείου του δήμου καθώς, εκτός ότι ήταν ντυμένες ανάλογα, είχαν τον ίδιο σχηματισμό με τα υπόλοιπα σχολεία, κρατώντας μάλιστα και την ελληνική σημαία. Φυσικά όμως δεν είχαν κάποια ταμπέλα που να υποδεικνύει για το πιο σχολείο εκπροσωπούσαν.
Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο, η μια κοπέλα στο κέντρο της πρώτης σειράς κρατά την ελληνική σημαία και είναι η μόνη που βηματίζει φυσιολογικά, ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες έκαναν μιμήσεις, με διαφορετικό μοτίβο η κάθε μια.

Για το περιστατικό δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση όμως μια ερμηνεία θέλει τις κοπέλες να κάνουν αναπαράσταση του θεατρικού νούμερου των Monty Python, «The Ministry of Silly Walks», προσπαθώντας έτσι να στείλουν το δικό τους πολιτικό μήνυμα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιαννης Βουρος στο Facebook:

«Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε μια μικρή μερίδα γελοίων υποκειμένων χλευάζοντας και προσβάλλοντας τη μνήμη των πεσόντων στο έπος του ’40 και μάλιστα υπό τη σκέπη της ελληνικής σημαίας. Τα άτομα αυτά φορώντας στολή παρέλασης παρεισέφρησαν από κάποιο στενό της Λεωφόρου Δεκελείας ανάμεσα στα σχολεία της πόλης που παρήλαυναν κανονικά. Η ταυτοποίηση αυτών των αξιολύπητων νεαρών κοριτσιών έχει ξεκινήσει καθώς ο Δήμος υποχρεούται να υπερασπιστεί στο ακέραιο την αξιοπρέπειά του».

Δυστυχώς τη χθεσινή μεγαλειώδη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο μας, της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας στιγμάτισε…

Publiée par Giannis Vouros A sur Mardi 29 octobre 2019

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το