Ελλάδα

Νέα Φιλαδέλφεια: Πέντε ανήλικοι συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του 16χρονου – Το χρονικό της άγριας επίθεσης

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκαν οι πέντε ανήλικοι που συνελήφθησαν για το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό ανηλίκου τα ξημερώματα της Τρίτης (29/8) στη Νέα Φιλαδέλφεια, με αποτέλεσμα το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της άγριας επίθεσης
Η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με 16χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός με συνομηλίκους του. Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν. Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και λακτίσματα στο σώμα και στο κεφάλι, με επακόλουθο τον τραυματισμό του και τη μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
«Συνελήφθησαν 5 άτομα που προξένησαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε 16χρονο κατόπιν επίθεσης που εκδήλωσαν σε βάρος του πρώτες πρωινές ώρες χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (28-8-2023) στη Νέα Φιλαδέλφεια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνος και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, πέντε άτομα (τέσσερις ημεδαποί ηλικίας 16, 17 και 19 ετών καθώς και 17χρονος αλλοδαπός) για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, η ομάδα των κατηγορουμένων βρίσκονταν στην Πλατεία Μιαούλη στη Νέα Φιλαδέλφεια, όταν συναντήθηκαν τυχαία με 16χρονο ημεδαπό που κινούνταν πεζός με συνομηλίκους του.

Απρόκλητα του απηύθυναν υβριστικές εκφράσεις και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο 16χρονος απομακρύνθηκε άμεσα από την πλατεία Μιαούλη, με τους κατηγορούμενους να τρέχουν διαρκώς πίσω του, έως ότου τον ακινητοποίησαν σε κοντινό σημείο.

Εκεί, του επιτέθηκαν με γροθιές και λακτίσματα στο σώμα και στο κεφάλι, με επακόλουθο τον τραυματισμό του και την μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση, ανωτέρω αστυνομικοί αναζήτησαν και εντόπισαν τους ανωτέρω κατηγορούμενους και τους προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος τους.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

Πηγή: Έθνος

Share

Πρόσφατα άρθρα

Πυροβολισμοί σε μπαρ – Αναζητούνται οι δύο δράστες

Κινητοποίηση της ΕΛΑΣ προκάλεσε περιστατικό πυροβολισμών μέσα σε μπαρ το απόγευμα της Δευτέρας στην Ομόνοια.…

26 Μαρτίου 2024

Απανθρακωμένα ανθρώπινα λείψανα εντοπίζονται σε δυτική πολιτεία (βίντεο)

Ανθρώπινα υπολείμματα εντοπίστηκαν σε μυστικούς τάφους και αποτεφρωτήρα στο δυτικό Μεξικό, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα συλλογικότητα…

26 Μαρτίου 2024

Προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης στην Πορταριά

Από τη ΔΕΥΑΜΒ ανακοινώνεται ότι: Την Τετάρτη 27/3/2024 λόγω προγραμματισμένων εργασιών που αφορούν στο δίκτυο…

26 Μαρτίου 2024

Βουλή: Σήμερα η πρόταση μομφής εν μέσω αντιπαράθεσης για τα Τέμπη – Πότε ξεκινά η συζήτηση

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί από τον Νίκο Ανδρουλάκη η πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης, μετά…

26 Μαρτίου 2024

Δώρο Πάσχα 2024: Έως πότε πρέπει να καταβληθεί στους εργαζομένους

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Δώρο Πάσχα που θα λάβουν όλοι οι μισθωτοί στον…

26 Μαρτίου 2024

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Τρίτης 26/3

Το σημερινό πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων έχει ως εξής:   ALPHA TV 19.00 Γεωργία-Ελλάδα -Ζ-…

26 Μαρτίου 2024