Αθλητισμός

Νέα ευνοϊκή εξέλιξη προέκυψε για τη Νίκη – Κοντά στην αγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας ο Ηρακλής

Νέα ευνοϊκή εξέλιξη για τη Νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηρακλής βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του ΑΦΜ της νεοφώτιστης στη Φούτμπολ Λιγκ, Τρίγλιας, πράγμα που αν συμβεί θα οδηγήσει τη Νίκη στην παραπάνω κατηγορία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

Ο Τομ Παπαδόπουλος δεν έχει σταματήσει να ψάχνει για ΑΦΜ, αφού γνωρίζει πως η ΠΑΕ Ηρακλής δεν έχει μέλλον τη στιγμή που χρωστά περίπου 4 εκατομμύρια ευρώ. Μια νέα πληροφορία έφερε στο φως το LigaNews, το οποίο υποστηρίζει ότι ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Π.Ο. Τρίγλιας για την αγορά του ΑΦΜ.
Θυμίζουμε ότι η Τρίγλια φέτος κατόρθωσε να πάρει ένα από τα εισιτήρια για τη Φούτμπολ Λιγκ μέσω των αγώνων μπαράζ. Άρα αν κατορθώσει ο «γηραιός» να πάρει ΑΦΜ της, τότε θα παίξει στην ίδια κατηγορία αλλά δεν θα έχει τα χρέη του παρελθόντος.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ της εν λόγω ιστοσελίδας αναφέρει τα κάτωθι: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LigaNews, ο Ηρακλής βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του ΑΦΜ του Π.Ο. Τρίγλιας, που πήρε την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ.
Άνθρωποι του Ηρακλή είχαν διαρκείς επαφές τις τελευταίες εβδομάδες με την διοίκηση της Τρίγλιας και προσωπικά με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, τον κύριο Στράτο Ευγενίου και όπως όλα δείχνουν…είναι ένα βήμα από το μεγάλο deal. Στη διοίκηση του Ηρακλή, θα βρίσκονται και άνθρωποι της Τρίγλιας ενώ στην προεδρία της ομάδας όπως φέρεται να φημολογείται θα είναι ο Στράτος Ευγενίου.
Η επιλογή της Τρίγλιας ήταν εξ αρχής στο προσκήνιο για τον Ηρακλή και ειδικά μετά το ναυάγιο του Τομ Παπαδόπουλου με τον Αχιλλέα Μπέο για το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλου. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, με τον κ. Ευγενίου να θέτει δύο όρους προς την πλευρά του Ηρακλή».
Αν οι επαφές των δύο πλευρών αποδώσουν καρπούς, τότε θα αποδειχθεί ωφέλιμο και για τη Νίκη. Κι αυτό γιατί ο Ηρακλής θα αντικαταστήσει τον σύλλογο από τη Χαλκιδική αφήνοντας κενή μία θέση στη Φούτμπολ Λιγκ. Αυτό θα καταλήξει στη Νίκη, η οποία είναι η καλύτερη δεύτερη ομάδα από τους περσινούς ομίλους της Γ’ Εθνικής και βάσει του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ θα ανεβεί κατηγορία, προκειμένου η Φούτμπολ Λιγκ να απαρτίζεται από 14 ομάδες.
Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που ο Τομ Παπαδόπουλος και ο συνεργάτης του, Στάθης Καραντώνης, ήρθαν στην Ελλάδα. Δηλαδή να επισπεύσουν την αγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας και να έχουν να παρουσιάσουν κάτι χειροπιαστό στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. «Ηρακλής» και στους φιλάθλους. Άλλωστε ο κ. Παπαδόπουλος έχει εκφράσει ανοικτά την επιθυμία να συναντηθεί με τον Ερασιτέχνη και τους φορείς γύρω από τον «γηραιό» και ίσως θελήσει να κάνει κάποιες ανακοινώσεις, που θα είναι πολύ ευχάριστες όχι μόνο για τον Ηρακλή, αλλά και για τη Νίκη.

Τουρνουά προετοιμασίας
από το πόλο της Νίκης
Τουρνουά προετοιμασίας ομάδων και αθλητών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo διοργανώνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη». Θυμίζουμε ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Water Polo θα πραγματοποιηθεί στον Βόλο το διάστημα 13-15 Σεπτεμβρίου.
Το τουρνουά προετοιμασίας θα γίνει στις 3 Αυγούστου και θα λάβουν μέρος αθλητές και ομάδες Κ15 και Όπεν. Οι ομάδες μπορούν να είναι ανάμικτες (αγόρια-κορίτσια) και θα εφαρμοσθούν οι κανονισμοί του IBWPA .
Δηλώσεις συμμετοχής ανεξάρτητων αθλητών αλλά και ομάδων που έχουν ήδη συγκροτηθεί (με έξι άτομα) θα γίνονται δεκτές μέχρι αύριο Τετάρτη (31 Ιουλίου), προκειμένου να ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.
Η συμμετοχή ορίζεται στα 10 ευρώ ανά άτομο ή 50 ευρώ ανά ομάδα και αφορά όλα τα παιχνίδια που θα διεξαχθούν στο τουρνουά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το