Τοπικά

Νέα επίθεση της δημοτικής αρχής στην Πρυτανεία του Π.Θ.: “Επικίνδυνοι άνθρωποι που δεν ορρωδούν προ ουδενός”

“Ένοχη σιωπή” καταλογίζει στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας η δημοτική αρχή Βόλου, η οποία με σημερινή ανακοίνωσή της δίνει συνέχεια στην σκληρή αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, “πρόκειται περί επικίνδυνων ανθρώπων που δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να ικανοποιήσουν τα συμφέροντά τους”. Η ανακοίνωση αναφέρεται σε δηλώσεις του κ. Παπαδούλη σχετικά με το ενδεχόμενο να απομακρυνθεί το Πανεπιστήμιο από την πόλη του Βόλου εξαιτίας του “πολεμικού” κλίματος στις σχέσεις με τον Δήμο Βόλου. Η δημοτική αρχή καλεί τον Πρύτανη και τους συγκλητικούς να διαψεύσουν άμεσα αυτόν τον ισχυρισμό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ενοχη σιγή στις προκλητικές και απαράδεκτες τηλεοπτικές «εκμυστηρεύσεις» του λειτουργούντος ως κομιστή μηνυμάτων τους, Απ. Παπαδούλη, τηρούν ο πρύτανης και η ομάδα του σχετικά με την πρόθεσή τους να απομακρύνουν από τον Βόλο το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, προφανώς με την λογική του αφεντικού – ιδιοκτήτη, και αυτό γιατί δεν γνωρίζουν… στοργική συμπεριφορά από την Δημοτική Αρχή.

Το γεγονός ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν δημόσια, την περασμένη Παρασκευή, και μέχρι σήμερα οι λαλίστατοι, κατά τα άλλα, ακαδημαϊκοί μας έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους, δυστυχώς επιβεβαιώνει την άποψη μας ότι πρόκειται περί επικίνδυνων ανθρώπων που δεν ορρωδούν προ ουδενός προκειμένου να ικανοποιήσουν τα συμφέροντά τους, όπως εκείνοι τα αντιλαμβάνονται, ακόμη κι αν αυτά στρέφονται κατά του ίδιου του κοινωνικού συνόλου.

Μπροστά στον ωμό και απροκάλυπτο αυτό εκβιασμό, που αποτελεί ένα πρωτοφανές ηθικό ολίσθημα και μια απίστευτη πολιτική γελοιότητα, καλούμε τον Πρύτανη και τους συγκλητικούς του να διαψεύσουν άμεσα και κατηγορηματικά τον ανεκδιήγητο Παπαδούλη. Σε αντίθετη περίπτωση τους παραδίδουμε στην κρίση του λαού του Βόλου , το μέλλον και την προοπτική του οποίου επιχειρούν να υπονομεύσουν λειτουργώντας ως μεσαιωνικοί φεουδάρχες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, Μαμούρηδες και Μανωλίδηδες, ας μην κάνουν όνειρα. Την προίκα της γυναίκας τους και την κληρονομιά του παππού τους ό,τι θέλουν την κάνουν. Για την περιουσία του ελληνικού λαού είναι υποχρεωμένοι να λογοδοτούν. Για τα πάντα… Αλλωστε δεν αποφασίζουν, και ευτυχώς, οι ίδιοι!

ΥΓ Για τον γραφικό Μανωλίδη οι Βολιώτες έχουν μια παροιμία: Άλλος πίνει κι άλλος… σουρώνει. Ψήφο δεν έχουν, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος στις πρόσφατες εκλογές, εξ ου προφανώς και το μένος του…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το