Τοπικά

Νέα επίσκεψη του Κων. Μαραβέγια στο «Αχιλλοπούλειο» και δωρεά εξοπλισμού για τη νοσηλεία ασθενών covid

Το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου επισκέφθηκε για μια ακόμη φορά σήμερα ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, προκειμένου να προσφέρει 20 συσκευές οξυμετρίας, το κόστος των οποίων ανέλαβε ο ίδιος, για την ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος με εξοπλισμό ο οποίος είναι απαραίτητος στη «μάχη» κατά του κορωνοϊού.

Ο κ. Μαραβέγιας παρέδωσε τις συσκευές στον διευθυντή των δύο παθολογικών μονάδων που μετατράπηκαν σε Covid κ. Χαράλαμπο Μάνδρο, με τον οποίο συζήτησε για τις ελλείψεις και τις δυσλειτουργίες που δυσχεραίνουν το έργο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Μεταξύ άλλων οι κ.κ. Μαραβέγιας και Μάνδρος συζήτησαν για την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών από πλευράς του Νοσοκομείου, για την ενσωμάτωση των 17 ιδιωτών γιατρών που έχουν ήδη εκδηλώσει τη βούλησή τους να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στο ΕΣΥ.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας επανέλαβε ότι από την πλευρά του θα εξαντλήσει κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου και τη στήριξη των εργαζομένων – γιατρών και νοσηλευτών – που δίνουν καθημερινά, κάτω από αντίξοες συνθήκες, μια τιτάνια «μάχη» απέναντι σ’ έναν δύσκολο εχθρό.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το