Τοπικά

«Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη» -Νέα διάλεξη την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου

ergasia_uthessalias

Tην Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη διάλεξη του σεμιναρίου του διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Ανάπτυξη». Ομιλητής θα είναι ο κ. Αντύπας Μάκης, συνιδρυτής και CIO της Viva Payments με θέμα:  «Οι συναλλαγές στο μέλλον (δεν αλλάζει ο Έλληνας;)».

H Viva Payments (Viva Υπηρεσίες Πληρωμών ΑΕ) προσφέρει ένα σύνολο από καινοτόμες υπηρεσίες πληρωμών σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, παρέχοντας κορυφαία ασφάλεια, ευελιξία και συνεχή υποστήριξη. Ξεκίνησε παρέχοντας υπηρεσίες VoIP (Voice over IP) τηλεφωνίας δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες νοικοκυριά να καλούν στο εξωτερικό με ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις. Είναι η πρώτη online εταιρεία του χώρου που προσφέρει στους πελάτες της πέραν των αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, εισιτήρια για ΚΤΕΛ και τρένα. Ενώ, κάποιος μπορεί να κάνει και κράτηση ξενοδοχείου ή αυτοκινήτου σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου. Επίσης, παρέχει εισιτήρια για θεάματα (θέατρο, συναυλίες, φεστιβάλ, αθλητικούς αγώνες κλπ.), online υπηρεσία ανανέωσης χρόνου καρτοκινητής και από το 2013 μπαίνοντας στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών, παρέχει online σύγκριση και αγορά ασφαλειών αυτοκινήτων από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείας της Ελλάδας.

H διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Α2 του τμήματος Μηχ. Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, ώρα 7.00 μμ. ακριβώς και είναι ανοικτή στο κοινό.

Το θέμα των σεμιναρίων είναι “Διαχείριση της αλλαγής” και σκοπός είναι η ανάπτυξη προβληματισμού σε θέματα διαχείρισης αλλαγής σε διάφορα επίπεδα: νοοτροπίας, ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων και εμπειρίας, αναδιοργάνωσης, αλλαγής στρατηγικής (pivot), αλλαγής του ανταγωνιστικού τοπίου, μετασχηματισμού του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, αλλαγής των ρόλων των φορέων κ.ο.κ.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από τα Τμήματα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, Οικονομικών Επιστημών και Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το