Τοπικά

Νέα επέμβαση της αστυνομίας στο Νοσοκομείο Τρικάλων

nosokomeio_nea_medium

Εκτός ελέγχου για ακόμη μια μέρα η κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων, με τον διοικητή να αλλάζει κλειδαριές και να στέλνει στο υπόγειο την εταιρεία καθαρισμού (… λιποθυμίες και αστυνομία στο χώρο).

Όπως κατέγραψε αποκλειστικά το trikalavoice.gr ο διοικητής Δημήτρης Παρθένης άλλαξε τις κλειδαριές στο χώρο όπου στεγαζόταν η εταιρεία καθαρισμού, στο κτίριο του παλιού Νοσοκομείου.

Εκλήθη στο σημείο η αστυνομία, η πλευρά της εταιρείας επέδωσε την προσωρινή Δικαστική απόφαση σύμφωνα με την οποία παραμένει στο Νοσοκομείο.

Έπειτα από ένταση αρκετών λεπτών ο διοικητής ζήτησε να του διατεθεί ο χώρος «γιατί τον χρειάζεται το ίδρυμα» και… υπέγραψε έγγραφο με το οποίο κάνει έξωση μεν στην εταιρεία από τα συγκεκριμένα γραφεία, της διαθέτει ωστόσο χώρο στο υπόγειο (σ.σ. ουσιαστικά δηλαδή αναγνωρίζει έπειτα από ένταση τόσων ημερών, ότι η εταιρεία βάσει Δικαστικής απόφασης διατηρεί την καθαριότητα του ιδρύματος, έστω και προσωρινά).

Ακολούθησε λιποθυμία, της συζύγου του ιδιοκτήτη της ιδιωτικής εταιρείας, η οποία εισήχθη εσπευσμένα στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Πηγή www.trikalavoice.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το