Τοπικά

Νέα Διοίκηση στο Εργατικό Κέντρο Βόλου την ερχόμενη εβδομάδα – Ποιοι εκλέγονται

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, πιθανότατα τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου, μετά την ολοκλήρωση της προχθεσινής εκλογικής διαδικασίας, που ανέδειξε πρώτη δύναμη την ΠΑΣΚΕ με 11 έδρες σε σύνολο 21. Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εξέφρασε ο απερχόμενος πρόεδρος του ΕΚΒ και επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης Θαν. Παπαδημόπουλος.

Να αναφερθεί ότι ψήφισαν συνολικά 66 αντιπρόσωποι με την ΠΑΣΚΕ να λαμβάνει 35 ψήφους και 11 έδρες, η ΔΑΣ 17 και έξι έδρες και η ΔΑΚΕ 13 και τέσσερις έδρες, ενώ βρέθηκε και ένα λευκό ψηφοδέλτιο.
Με βάση τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης από την Εφορευτική Επιτροπή από την ΠΑΣΚΕ εκλέγονται στο διοικητικό συμβούλιο οι παρακάτω: Θανάσης Παπαδημόπουλος (34 ψήφους), Σμαράγδα Λιάτσικου (31), Βαγγέλης Χαντζιάρας (29), Στέφανος Κορώνης (28), Κωνσταντίνος Σιάρας (28), Καλλίστρατος Γαλλιόπουλος (25), Κώστας Καουνάς (23), Απ. Κασσίδης (22), Δημήτρης Νικολάου (21), Βάιος Σταυρόπουλος (21) και Στυλιανός Αχτσόγλου (19).
Από τη ΔΑΣ εκλέγονται: Κώστας Στεργίου (17), Παναγιώτης Τσιτσιρίκης (16), Χρυσούλα Τασολάμπρου (14), Γεώργιος Κουτσινάρης (13), Ευγενία Καραγιάννη (12) και Λάζαρος Τσελεπής (12). Από τη ΔΑΚΕ στο διοικητικό συμβούλιο εκλέγονται οι Δημήτρης Βασιλείου (13), Γιώργος Κοντοκλώτσης (11), Βασίλης Μπρόζος (9) και Θόδωρος Γκλαβίνης (8). Για την εξελεγκτική επιτροπή η ΠΑΣΚΕ έλαβε τρεις έδρες, η ΔΑΣ μία και η ΔΑΚΕ μία. Για τους αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ ψήφισαν 48 και εκλέγονται από την ΠΑΣΚΕ οι Θανάσης Παπαδημόπουλος και Κωνσταντίνος Σιάρρας, από τη ΔΑΣ ο Κώστας Στεργίου, ενώ η ΔΑΚΕ δεν εκλέγει αντιπρόσωπο.

Να αναφερθεί ότι για την Εξελεγκτική Επιτροπή η ΠΑΣΚΕ έλαβε τρεις έδρες, η ΔΑΣ μία και η ΔΑΚΕ μία, ενώ σύμφωνα με τα αποτελέσματα για τους αντιπροσώπους στη ΓΣΕΕ ψήφισαν 48 αντιπρόσωποι και εκλέγονται από την ΠΑΣΚΕ οι Θανάσης Παπαδημόπουλος και Κωνσταντίνος Σιάρρας, από τη ΔΑΣ ο Κώστας Στεργίου, ενώ η ΔΑΚΕ δεν εκλέγει αντιπρόσωπο.
Η νέα Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βόλου θα πρέπει να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός οκτώ ημερών και όπως προαναφέρθηκε, αυτό αναμένεται να γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με πιθανότερη ημερομηνία τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.
Ο απερχόμενος πρόεδρος και πλειοψηφών σύμβουλος της ΠΑΣΚΕ Θαν. Παπαδημόπουλος δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα των εκλογών, τονίζοντας πως «οι επιπλέον δυο έδρες για την παράταξή του συγκριτικά με τις προηγούμενες, καταδεικνύουν την εμπιστοσύνη των αντιπροσώπων στη Διοίκηση».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το