Ροή

Νέα αναβολή στην υπόθεση Σαμαρτζή-Μπέου – Ανταλλαγή πυρών μεταξύ των δυο πλευρών

Λόγω της αποχής των δικηγόρων αναβλήθηκε σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης που αφορά τη διαμάχη Μπέου -Σαμαρτζή. Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο γιατί ζήτησε αναβολή της εκδίκασης παρότι δεν παρίστανται σε δίκες οι δικηγόροι, ενώ ο ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Ακρόαμα με ανακοίνωσή του κατηγορεί τον Μπέο ότιδεν παρέστη καν στα δικαστήρια.

“Δυστυχώς η ευγένεια μου θεωρείται, από τον πρώην έγκλειστο φυλακών Ναυπλίου, υπόδικο για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης καταδικασμένο πρωτόδικα για εκβιασμό, τον άνθρωπο που πρέπει να δίνει το παρόν στα αστυνομικά τμήματα, τον Αχιλλέα Μπέο που του έχει απαγορευτεί η έξοδος από την χώρα, υποχώρηση κάνει μεγάλο λάθος.
Ο κύριος Μπέος στην σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης καταγράφηκε στα πρακτικά του δικαστηρίου ως ΑΠΩΝ γιατί ΔΕΝ προσήλθε στην διαδικασία. Φυσικά και σέβομαι, αντίθετα με αυτόν τις αποφάσεις συνδικαλιστικών οργάνων όπως αυτή των δικηγόρων του Βόλου για συνέχιση της αποχής τους όμως, αν ο ίδιος ήθελε να γίνει η δίκη με την απουσία δικηγόρων γιατί δεν προσήλθε στον φυσικό του δικαστή, όπως έπραξα εγώ;
Δυστυχώς για τον έκπτωτο δήμαρχο Βόλου κ.Μπέο «τα γραπτά μένουν» και την Δευτέρα θα παρουσιάσουμε το αντίγραφο του πρακτικού της δίκης εφόσον έχει καθαρογραφεί για να διαπιστώσει ακόμα μια φορά όλος ο κόσμος ποιος είναι ο «Πινόκιο του Βόλου».
Όσον αφορά για την Παρασκευή 08/04/16 που ήταν να εκδικαστεί το αυτόφωρο θυμίζουμε για ακόμη μια φορά στον κ.Μπέο που προφανώς έχει επιλεκτική απώλεια μνήμης ότι εγώ και ο δικηγόρος μου Δημήτρης Βούλγαρης ήμασταν παρόντες στην δίκη, το δικαστήριο αναγκάστηκε να δώσει αναβολή της υπόθεσης γιατί ο κ. Μπέος δεν ήταν παρών, προτιμώντας την συνέντευξη τύπου από την εμφάνισή του στο φυσικό του δικαστή.
Του εύχομαι ολόθερμα περαστικά για το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του και καλό καλοκαίρι”

Ο Μπέος

Παρά τις ηρωικές του δηλώσεις και λεονταρισμούς του, αμέσως μετά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του, με τις οποίες ζητούσε να εκδικαστεί η υπόθεση στην οποία είναι κατηγορούμενος για εκβίαση, ο υπόδικος ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, Άκης Σαμαρτζής, εμφανίστηκε σήμερα Παρασκευή στο Δικαστήριο και ζήτησε αναβολή της υπόθεσης, λόγω της αποχής του δικηγόρου του.
Ας είναι. Μια χρονική παράταση «κέρδισε» που φαίνεται ότι του είναι χρήσιμη, αλλά δεν θα αποφύγει την τελική λογοδοσία ενώπιον της Δικαιοσύνης για όσα κατηγορείται.

Share
Ετικέτες: Μπέος-Σαμαρτζής

Πρόσφατα άρθρα

Νεκροί 19 προσκυνητές λόγω της αφόρητης ζέστης στο προσκύνημα στη Μέκκα

Τουλάχιστον 14 ιορδανοί και πέντε ιρανοί προσκυνητές έχασαν τη ζωή τους στη Σαουδική Αραβία στη…

16 Ιουνίου 2024

Συγκλονιστική στιγμή: Πρώην ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης σώζει ζευγάρι από πνιγμό στις Μαλδίβες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει συγκλονιστικό βίντεο, όπου ο μεσοεπιθετικός της Αλμερία, Σέρχιο Αρίμπας και…

16 Ιουνίου 2024

Με κατάγματα και τραύμα στη γλώσσα η σύζυγος του δικηγόρου: Το νεύμα στον γιατρό, η κατάσχεση όπλων και η καταγγελία του 2017

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση σύλληψης του γνωστού δικηγόρου, ο οποίος έχει σχεδόν καθημερινή…

16 Ιουνίου 2024

Σε τροπικές νύχτες οδηγούν οι νέες καιρικές συνθήκες στην Ελλάδα – Καθηγητής εξηγεί τους κινδύνους για την υγεία

«Θα πρέπει να προσαρμοστούμε στα νέα καιρικά δεδομένα, γιατί όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε προς νέες…

16 Ιουνίου 2024

Δίωξη για κακούργημα στον 90χρονο για ασέλγεια στην 11χρονη – Τη Δευτέρα αποφασίζεται αν θα προφυλακιστεί

Συνταράσσει την κοινή γνώμη ακόμη μία περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης, αυτή του 90χρονου, στη…

16 Ιουνίου 2024

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του ποινικολόγου – Κατασχέθηκαν τα δύο όπλα του

Σοβαρά τραύματα φέρει η σύζυγος του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία σε…

16 Ιουνίου 2024